Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

AD AD FERROL FERROL ASCENSO (125860) - UE Banyeres (438213) » 628646684: T57/J1/VII

Liga 628646684 Información oficial sobre el partido 628646684 en Hattrick

04.08.2018 15:00:00
Liga: Temporada 57 / Jornada 1 / VII.804 (38840)

Busmente AD Alineación oficial del equipo 'Busmente AD' en el partido 2 - 1 Martillo y Klaive Alineación oficial del equipo 'Martillo y Klaive' en el partido
0 - 1 Jesús Grijalva (25')
Ibon Izar (78') 1 - 1
Isaac Carcer (80') 2 - 1
Busmente AD Alineación oficial del equipo 'Busmente AD' en el partido 2 - 1 Martillo y Klaive Alineación oficial del equipo 'Martillo y Klaive' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Busmente AD Alineación oficial del equipo 'Busmente AD' en el partido 2 - 1 Martillo y Klaive Alineación oficial del equipo 'Martillo y Klaive' en el partido
Tiene un resultado normal 1.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
78,5 % 3,5 % 18,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Busmente AD

Goles Goles

  • 113 Minuto 78 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Busmente una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Ibon Izar, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 78.
  • 122 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Al minut 80 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 2 - 1. L'autor del gol per a Busmente va ser Isaac Carcer.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 19 (Ocasión por el centro): En Jawad Yassiri va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Busmente se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 218 Minuto 20 (Ocasión evento especial córner peinado): Jawad Yassiri quasi marca en una jugada assajada de córner que Isaac Carcer havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 212 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Sebastián Anta va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.

Martillo y Klaive

Goles Goles

  • 173 Minuto 25 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Jesús Grijalva va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 11 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de Alfonso De la Parra de Martillo va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de Juan Torroja al minut 11 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!
  • 271 Minuto 16 (Ocasión por el centro): Martillo va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 16, quan Aaron Sabaté va quedar-se sol davant el porter Luis Utrera, però aquest va poder aturar el xut.
  • 281 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Al minut 27 de partit, Josep Maria Julibert va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Alfonso De la Parra.
  • 513 Minuto 77 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Alfonso De la Parra va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.