Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Firuláis F.C. (1420662) - Tigres de Valencia C. F. (776090) » 628644767: T57/J12/VII

Liga 628644767 Información oficial sobre el partido 628644767 en Hattrick

20.10.2018 15:00:00
Liga: Temporada 57 / Jornada 12 / VII.769 (38805)

Ath.Templarios Alineación oficial del equipo 'Ath.Templarios' en el partido 1 - 1 Fc maganos team Alineación oficial del equipo 'Fc maganos team' en el partido
0 - 1 Víctor Horta (60')
Hélder Corres (79') 1 - 1
Ath.Templarios Alineación oficial del equipo 'Ath.Templarios' en el partido 1 - 1 Fc maganos team Alineación oficial del equipo 'Fc maganos team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Ath.Templarios Alineación oficial del equipo 'Ath.Templarios' en el partido 7 - 0 Fc maganos team Alineación oficial del equipo 'Fc maganos team' en el partido
Está más tieso que su rival 6.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ath.Templarios

Goles Goles

  • 105 Minuto 79 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Hélder Corres rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Alfonso Ibarreta, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 1 - 1 a l'estadi!

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 14 (Ocasión por el centro): En Bartolomé Isern del Ath.Templarios ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Ath.Templarios va estar a punt de posar-se per davant al minut 83 però Álvaro Echacán va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Rubén Canares de Ath.Templarios va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Fc maganos team

Goles Goles

  • 139 Minuto 60 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): El jugador de maganos Víctor Horta va fer ús de la magnífica tècnica i amb una sèrie de bicicletes, driblings i túnels va escapar-se dels jugadors de l'equip contrari que se li van posar al pas. Roberto Mauri Argudo va intentar prendre-li la pilota a l'últim moment, però no va poder evitar el gol que posava el 0 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Víctor Horta va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de David Saseta, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 272 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Al minut 11, un refús desafortunat de David Saseta, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Joan Suau no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 272 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Miguel Servino va marcar al minut 55 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 281 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Manuel Gómez de Lamadrid quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de David Saseta, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 47 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Cristian Manuel de Minaya de maganos es va emportar una amonestació al minut 47 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Toni Zuloaga.
  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 84, Julio Goenaga de maganos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.