Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Candela CF (120156) - ola k AZe de Alkmaar (1415675) » 628640046: T57/J8/VII

Liga 628640046 Información oficial sobre el partido 628640046 en Hattrick

22.09.2018 15:00:00
Liga: Temporada 57 / Jornada 8 / VII.685 (38721)

LLEGO EL SABOR Alineación oficial del equipo 'LLEGO EL SABOR' en el partido 3 - 1 roc blanc c.f. Alineación oficial del equipo 'roc blanc c.f.' en el partido
David Llucià (34') 1 - 0
Venicio Fernández Bobadilla (36') 2 - 0
2 - 1 Alejandro Martínez (43')
David Llucià (44') 3 - 1
LLEGO EL SABOR Alineación oficial del equipo 'LLEGO EL SABOR' en el partido 3 - 1 roc blanc c.f. Alineación oficial del equipo 'roc blanc c.f.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
LLEGO EL SABOR Alineación oficial del equipo 'LLEGO EL SABOR' en el partido 2 - 4 roc blanc c.f. Alineación oficial del equipo 'roc blanc c.f.' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
10,9 % 0,8 % 88,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LLEGO EL SABOR

Goles Goles

  • 120 Minuto 34 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 34, indicava inequívocament que en David Llucià va saber trobar la xarxa rival. LLEGO desfeia l'equilibri: 1 a 0.
  • 131 Minuto 36 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Venicio Fernández Bobadilla va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 132 Minuto 44 (Gol por la izquierda): En David Llucià va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 35 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Lolo Alberca Fernández va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Fernando Gabali, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 285 Minuto 61 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del LLEGO van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Chaime Caudeli, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 242 Minuto 69 (Ocasión de contra por la izquierda): LLEGO van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 69, però José Roberto Rider va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 231 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Lolo Alberca Fernández va estar a punt de sentenciar el partit al minut 72, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

roc blanc c.f.

Goles Goles

  • 154 Minuto 43 (Gol de penalti): El jugador de blanc Alejandro Martínez va anotar des dels 11 metres al minut 43, posant el 2 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 65 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): blanc va ser a punt de marcar al minut 65, quan el seu jugador Lukas Anuntzibai va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ramon Ràfols de blanc va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.