Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Satori F.C (1435648) - UNIONISTA SALAMANCA (1601589) » 628638780: T57/J13/VII

Liga 628638780 Información oficial sobre el partido 628638780 en Hattrick

27.10.2018 15:00:00
Liga: Temporada 57 / Jornada 13 / VII.662 (38698)

Parque del Sur Alineación oficial del equipo 'Parque del Sur' en el partido 2 - 3 chefteam Alineación oficial del equipo 'chefteam' en el partido
Crispín Sota (9') 1 - 0
Crispín Sota (10') 2 - 0
2 - 1 Carlos Blanca (22')
2 - 2 Alfredo Ciaccio (27')
2 - 3 Francisco Fernández (68')
Parque del Sur Alineación oficial del equipo 'Parque del Sur' en el partido 2 - 3 chefteam Alineación oficial del equipo 'chefteam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Parque del Sur Alineación oficial del equipo 'Parque del Sur' en el partido 3 - 1 chefteam Alineación oficial del equipo 'chefteam' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
69,7 % 8,1 % 22,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Parque del Sur

Goles Goles

  • 142 Minuto 9 (Gol de contra por la izquierda): Crispín Sota va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de PSur i marcant el 1 - 0.
  • 132 Minuto 10 (Gol por la izquierda): Al minut 10, PSur va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Crispín Sota, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 18 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a PSur va estar a punt d'arribar en un córner. En Abel Peláez va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.
  • 221 Minuto 30 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Manuel Ulloa va estar a punt d'acabar en gol al minut 30, però el porter visitant Guillermo Cortit va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 212 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): En Pablo López Simón va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 73, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".

chefteam

Goles Goles

  • 150 Minuto 22 (Gol de falta): Els visitants van retallar distàncies al minut 22 a 2 - 1 gràcies al bon llançament de lliure directe de Carlos Blanca, que va passar per sota les cames del porter local.
  • 185 Minuto 27 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Alfredo Ciaccio, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 171 Minuto 68 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Francisco Fernández que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 2 - 3 per a chefteam.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del chefteam que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Adolfo Gayoso, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 273 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): chefteam va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Abilio Bañobre va desviar el xut final de Marcos Abril després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 70, Óscar Canals de chefteam va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Adolfo Gayoso es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.