Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Arcángeles (1581362) - MADRIDISTAS F.C. (125259) » 628636983: T57/J12/VII

Liga 628636983 Información oficial sobre el partido 628636983 en Hattrick

20.10.2018 15:00:00
Liga: Temporada 57 / Jornada 12 / VII.630 (38666)

Universidad Deportiva de Lago Alineación oficial del equipo 'Universidad Deportiva de Lago' en el partido 1 - 1 AD Segovia Alineación oficial del equipo 'AD Segovia' en el partido
0 - 1 Azubeli Ezibai (19')
Gregori Tormo (48') 1 - 1
Universidad Deportiva de Lago Alineación oficial del equipo 'Universidad Deportiva de Lago' en el partido 1 - 1 AD Segovia Alineación oficial del equipo 'AD Segovia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Universidad Deportiva de Lago Alineación oficial del equipo 'Universidad Deportiva de Lago' en el partido 2 - 1 AD Segovia Alineación oficial del equipo 'AD Segovia' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,1 % 0,4 % 8,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Universidad Deportiva de Lago

Goles Goles

  • 111 Minuto 48 (Gol por el centro): Gregori Tormo s'emportà una gran ovació del públic local al minut 48, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 8 per blocar una centrada d'en Alfredo Colón va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de UniLago.
  • 285 Minuto 32 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Sergio Gulina, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Paul Lockyer de UniLago es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 58, Diego Escaray de UniLago va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Guillermo Tolosa es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

AD Segovia

Goles Goles

  • 143 Minuto 19 (Gol de contra por la derecha): El jugador Azubeli Ezibai de Segovia es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 0 - 1 d'un ràpid contraatac.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): En Azubeli Ezibai va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 273 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Segovia va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Indalecio Abril va desviar el xut final de Ramón Pimentel després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Xavier Solé de Segovia es va emportar una amonestació al minut 39 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Azubeli Ezibai de Segovia amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.