Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Arroyomolinos FC (1584890) - UD Siles (439775) » 628636653: T57/J13/VII

Liga 628636653 Información oficial sobre el partido 628636653 en Hattrick

27.10.2018 15:00:00
Liga: Temporada 57 / Jornada 13 / VII.624 (38660)

Arroyomolinos FC Alineación oficial del equipo 'Arroyomolinos FC' en el partido 2 - 0 Real Navarro Alineación oficial del equipo 'Real Navarro' en el partido
Richard Wilms (22') 1 - 0
Richard Wilms (55') 2 - 0
Arroyomolinos FC Alineación oficial del equipo 'Arroyomolinos FC' en el partido 2 - 0 Real Navarro Alineación oficial del equipo 'Real Navarro' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Arroyomolinos FC Alineación oficial del equipo 'Arroyomolinos FC' en el partido 3 - 0 Real Navarro Alineación oficial del equipo 'Real Navarro' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,9 % 0,1 % 1,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Arroyomolinos FC

Goles Goles

  • 121 Minuto 22 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Richard Wilms, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Arroyomolinos se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 22.
  • 131 Minuto 55 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Richard Wilms va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): El jugador local Justus Vanherberghen per poc que no incrementa el marcador al minut 28. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Marcelino Ballester va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 232 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Passaven 58 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Josef Pohlodko va rematar alt.
  • 232 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Al minut 73, Iker Pinto gairebé va marcar per a Arroyomolinos des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): El Arroyomolinos ho intentava per la dreta per mitjà de Justus Vanherberghen, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 233 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Richard Wilms va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 7 (Tarjeta roja directa): Al minut 7 en Sebastian Kabala va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

Real Navarro

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 74 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Sergio Carniceiro va fer una magnífica centrada, però la rematada de Enrique Orozco León va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 286 Minuto 82 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 82, un contraatac del Navarro no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Sergio Carniceiro perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.