Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

U.E Vilassar De Mar (1418819) - Giraffes On Motorcycles (1456373) » 628633197: T57/J3/VII

Liga 628633197 Información oficial sobre el partido 628633197 en Hattrick

18.08.2018 15:00:00
Liga: Temporada 57 / Jornada 3 / VII.563 (38599)

Cultural Cazubreakers FC Alineación oficial del equipo 'Cultural Cazubreakers FC' en el partido 0 - 4 Catalan sports club football Alineación oficial del equipo 'Catalan sports club football' en el partido
0 - 1 Jaime Pastor (18')
0 - 2 Paco Cachafeiro (29')
0 - 3 Zaldubi Ordoitzaga (36')
0 - 4 Jaime Pastor (57')
Cultural Cazubreakers FC Alineación oficial del equipo 'Cultural Cazubreakers FC' en el partido 0 - 4 Catalan sports club football Alineación oficial del equipo 'Catalan sports club football' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Cultural Cazubreakers FC Alineación oficial del equipo 'Cultural Cazubreakers FC' en el partido 2 - 3 Catalan sports club football Alineación oficial del equipo 'Catalan sports club football' en el partido
Tiene mala suerte 2.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,2 % 20,7 % 53,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cultural Cazubreakers FC

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Cultural va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 8 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Rodrigo Gregorio ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 203 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Cultural va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Francisco Durán de Quiroga va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 51, Francisco Durán de Quiroga de Cultural va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Catalan sports club football

Goles Goles

  • 172 Minuto 18 (Gol por la izquierda): football va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 18. Jaime Pastor va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 184 Minuto 29 (Gol de penalti): Passaven 29 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Paco Cachafeiro va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".
  • 182 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 36 de partit va donar a football l'avantatge per 0 - 3. Zaldubi Ordoitzaga en va ser l'anotador.
  • 181 Minuto 57 (Gol por el centro): Al minut 57, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Jaime Pastor va augmentar l'avantatge de football a 0 - 4 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 34 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Paco Cachafeiro. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 237 Minuto 52 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Dunixi Etxeberrigaraia estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Fateh Ibarkak, als 52 minuts, va fallar per ben poc.
  • 290 Minuto 58 (Ocasión de falta): En Jaime Pastor va fer una jugada que ningú va tenir pebrots d'aturar. Corria com una locomotora. Però va córrer tant descontroladament que va sortir fora del terreny de joc. Massa potent i tot!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Juan Varanda de football la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 513 Minuto 35 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Juan Varanda va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.
  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Joan David Adroguer de football amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.