Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Spiralgol (1456053) - tucson (990248) » 628630635: T57/J7/VII

Liga 628630635 Información oficial sobre el partido 628630635 en Hattrick

15.09.2018 15:00:00
Liga: Temporada 57 / Jornada 7 / VII.517 (38553)

Spiralgol Alineación oficial del equipo 'Spiralgol' en el partido 2 - 2 tucson Alineación oficial del equipo 'tucson' en el partido
0 - 1 Pelayo Solano (3')
Joan Vicenç Josa (11') 1 - 1
1 - 2 Fortunat Fischbach (26')
Joan Vicenç Josa (47') 2 - 2
Spiralgol Alineación oficial del equipo 'Spiralgol' en el partido 2 - 2 tucson Alineación oficial del equipo 'tucson' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Spiralgol Alineación oficial del equipo 'Spiralgol' en el partido 2 - 0 tucson Alineación oficial del equipo 'tucson' en el partido
Tiene un resultado normal 1.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Spiralgol

Goles Goles

  • 111 Minuto 11 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Joan Vicenç Josa va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Spiralgol empatava el partit, 1 a 1, al minut 11.
  • 113 Minuto 47 (Gol por la derecha): Els jugadors del Spiralgol amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 47, deixant Joan Vicenç Josa en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, 麦 (Mai) 聪富 (Congfu) va estar a punt d'avançar els locals al minut 2 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 25 (Ocasión por el centro): En 麦 (Mai) 聪富 (Congfu) va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Spiralgol se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 213 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 32 minuts, en Nicky Ellsworth no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 223 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): Spiralgol va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Luis Alfredo Aristimuño en un 1 contra 1 amb el porter Korstiaan Hesseling, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Spiralgol va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Joan Vicenç Josa va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Korstiaan Hesseling.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 4 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): 麦 (Mai) 聪富 (Congfu) de Spiralgol va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 513 Minuto 29 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En 麦 (Mai) 聪富 (Congfu) es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.
  • 511 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, David Robledillo de Spiralgol es va guanyar la targeta groga merescudament.

tucson

Goles Goles

  • 141 Minuto 3 (Gol de contra por el centro): Pelayo Solano va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, tucson, al minut 3. El marcador va canviar a 0 - 1.
  • 140 Minuto 26 (Gol de contra de falta): El contraatac de tucson va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que Fortunat Fischbach va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 1 - 2!

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 33 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de tucson va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Olaf Bochen va sortir per sobre el travesser.
  • 205 Minuto 76 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada de Wassim Maâref marca de la casa va deixar en disposició d'u contra u a en Andreas Löfroth que va xutar a fora per molt poc.
  • 242 Minuto 80 (Ocasión de contra por la izquierda): tucson van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 80, però el xut de Javier Manuel Hernández des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 271 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Pelayo Solano que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.