Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Intrax CF (1434765) - Confinados FC (1461226) » 628625603: T57/J9/VII

Liga 628625603 Información oficial sobre el partido 628625603 en Hattrick

29.09.2018 15:00:00
Liga: Temporada 57 / Jornada 9 / VII.427 (38463)

Aquiles Mormones Alineación oficial del equipo 'Aquiles Mormones' en el partido 2 - 0 Cordoba HIC Alineación oficial del equipo 'Cordoba HIC' en el partido
Emanuel Montes (33') 1 - 0
Emanuel Montes (83') 2 - 0
Aquiles Mormones Alineación oficial del equipo 'Aquiles Mormones' en el partido 2 - 0 Cordoba HIC Alineación oficial del equipo 'Cordoba HIC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Aquiles Mormones Alineación oficial del equipo 'Aquiles Mormones' en el partido 5 - 0 Cordoba HIC Alineación oficial del equipo 'Cordoba HIC' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Aquiles Mormones

Goles Goles

  • 121 Minuto 33 (Gol por el centro): Emanuel Montes va donar a Aq Mo un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 132 Minuto 83 (Gol por la izquierda): En Emanuel Montes de Aq Mo va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 22 (Ocasión tiro lejano): Els jugadors de Aq Mo tenien molt clar que la tàctica a utilitzar era la dels xuts llunyans. En Roberto Olmedo Halcón ho va intentar al minut 22 des de 30 metres però la pilota va arribar a les mans del porter sense gaire força.
  • 287 Minuto 25 (Ocasión tiro lejano): Una bona combinació del Aq Mo va deixar en bona posició a en Batista Jiménez Gago per assajar un xut llunyà a porteria. Malauradament no va colpejar la pilota amb prou violència i aquesta va arribar botant suaument a les mans del porter.
  • 287 Minuto 27 (Ocasión tiro lejano): El Aq Mo se centrava a trobar opcions llunyanes de tir. En el minut 27, en Josep Binefa va xutar amb una força increïble, però la pilota va anar a parar al cap d'un venedor de branques regalèssia.
  • 287 Minuto 53 (Ocasión tiro lejano): Al minut 53 un refús amb el peu d'en Alfontso Jakue va anar a parar als peus del Pedro Valdivia Bravo que, sense controlar la pilota va xutar a porteria des de 25 metres. La pilota anava a porteria i el porter estava fora de l'àrea, però la pilota va anar a topar a l'esquena de l'àrbitre, que la jugada l'havia enganxat mal col·locat.
  • 287 Minuto 79 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Roberto Olmedo Halcón ja els havia advertit que el porter contrari, en Alfontso Jakue, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.
  • 230 Minuto 81 (Ocasión de falta): En Manolo Valbuena es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 233 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Josep Binefa va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Cordoba HIC

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Cristian Chiran de Cordoba va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.