Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

renqueantes (990988) - Desperdicis (802193) » 628625255: T57/J6/VII

Liga 628625255 Información oficial sobre el partido 628625255 en Hattrick

08.09.2018 15:00:00
Liga: Temporada 57 / Jornada 6 / VII.421 (38457)

FC Festin Alineación oficial del equipo 'FC Festin' en el partido 3 - 0 The Villa CF Alineación oficial del equipo 'The Villa CF' en el partido
Francisco Gayangos (14') 1 - 0
Rafael Guzmán (56') 2 - 0
Emanuel Malvárez (62') 3 - 0
FC Festin Alineación oficial del equipo 'FC Festin' en el partido 3 - 0 The Villa CF Alineación oficial del equipo 'The Villa CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC Festin Alineación oficial del equipo 'FC Festin' en el partido 2 - 1 The Villa CF Alineación oficial del equipo 'The Villa CF' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.88Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
76,9 % 4,2 % 19,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Festin

Goles Goles

  • 121 Minuto 14 (Gol por el centro): Francisco Gayangos va donar a Festin un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 132 Minuto 56 (Gol por la izquierda): En Rafael Guzmán de Festin va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 138 Minuto 62 (Gol evento especial extremo + rematador): En Francisco Gayangos va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Emanuel Malvárez la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 3 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 73 (Ocasión de falta): En Santiago Nieto es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Wilhelm Althen de Festin es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 513 Minuto 28 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Wilhelm Althen es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.

The Villa CF

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Massimiliano Carluccio de Villa, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 8, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 262 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Villa va estar a punt d'empatar al 19 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Massimiliano Carluccio que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 243 Minuto 55 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Villa sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Pedro Górriz, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 55 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 49 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Stanisław Suliga de Villa la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.