Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Nouteam (800854) - Pablo Alvarez (437129) » 628624941: T57/J11/VII

Liga 628624941 Información oficial sobre el partido 628624941 en Hattrick

13.10.2018 15:00:00
Liga: Temporada 57 / Jornada 11 / VII.415 (38451)

Vueling FC Alineación oficial del equipo 'Vueling FC' en el partido 3 - 1 kandor Alineación oficial del equipo 'kandor' en el partido
Gregorio Lucchetta (55') 1 - 0
Hannes Winter (66') 2 - 0
2 - 1 Gerard Llovich (69')
Marcell Zander (70') 3 - 1
Vueling FC Alineación oficial del equipo 'Vueling FC' en el partido 3 - 1 kandor Alineación oficial del equipo 'kandor' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Vueling FC Alineación oficial del equipo 'Vueling FC' en el partido 4 - 0 kandor Alineación oficial del equipo 'kandor' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vueling FC

Goles Goles

  • 122 Minuto 55 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Vueling contenien la respiració mentre en Gregorio Lucchetta s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 133 Minuto 66 (Gol por la derecha): Vueling va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Hannes Winter va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 131 Minuto 70 (Gol por el centro): Al minut 70 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Marcell Zander, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 1 per a Vueling.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 10 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Marcell Zander va estar a punt d'avançar els locals al minut 10 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 285 Minuto 16 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Vueling van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Arsenio Fantoni, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 221 Minuto 34 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Ertürk Türkkalesi va estar a punt d'acabar en gol al minut 34, però el porter visitant Anders Bergblad va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 232 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 68 quan Ertürk Türkkalesi de Vueling gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 18 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Edgars Puķītis s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

kandor

Goles Goles

  • 105 Minuto 69 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Gerard Llovich rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Ray Wood, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 2 - 1 a l'estadi!

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 24 (Ocasión de falta): En Ray Wood va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 24. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".
  • 286 Minuto 35 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 35, un contraatac del kandor no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Manuel Alberto Martín Mayor perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.