Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Zaragoza (123284) - Barri F.C. (801818) » 628622055: T57/J4/VII

Liga 628622055 Información oficial sobre el partido 628622055 en Hattrick

25.08.2018 15:00:00
Liga: Temporada 57 / Jornada 4 / VII.364 (38400)

Settsu United FC Alineación oficial del equipo 'Settsu United FC' en el partido 2 - 1 Makaveli's Futebol Club Alineación oficial del equipo 'Makaveli's Futebol Club' en el partido
Jorge Pla (4') 1 - 0
Bonifacio Brito (48') 2 - 0
2 - 1 Bogdan-Florin Herchea (69')
Settsu United FC Alineación oficial del equipo 'Settsu United FC' en el partido 2 - 1 Makaveli's Futebol Club Alineación oficial del equipo 'Makaveli's Futebol Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Settsu United FC Alineación oficial del equipo 'Settsu United FC' en el partido 4 - 0 Makaveli's Futebol Club Alineación oficial del equipo 'Makaveli's Futebol Club' en el partido
Tiene mala suerte 4.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Settsu United FC

Goles Goles

  • 122 Minuto 4 (Gol por la izquierda): Settsu prenia la batuta de l'encontre al minut 4, quan en Jorge Pla va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 131 Minuto 48 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Bonifacio Brito es va introduir dins la defensa central al minut 48, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Jorge Pla. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 230 Minuto 57 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Jesús Gummà, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 230 Minuto 67 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 67 podia haver acabat en gol, però Enrique Bolufer va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 230 Minuto 77 (Ocasión de falta): En Jesús Gummà es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Luis Cartagena de Settsu amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 56, Gonzalo Guillén de Fitero de Settsu va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Makaveli's Futebol Club

Goles Goles

  • 106 Minuto 69 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 69 minuts, Bogdan-Florin Herchea va interceptar una passada que anava dirigida al porter rival i sense tocar la pilota i amb un parell de fintes va marejar al porter, i va acabar marcant amb un magnífic cop de taló, posant el resultat a 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 26 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Abel Romero Gutiérrez de Makavelis va driblar tres rivals i va deixar la pilota a en Sergio Pasiego que només havia de rematar, però el porter li va desviar la pilota a córner.
  • 241 Minuto 58 (Ocasión de contra por el centro): En Laurín Gacias va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 35 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Sergio Pasiego, el jugador de Makavelis va ser expulsat al minut 35.