Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pobladura F.C. (1369546) - Los hombres de Henryk (1332080) » 628619247: T57/J2/VII

Liga 628619247 Información oficial sobre el partido 628619247 en Hattrick

11.08.2018 15:00:00
Liga: Temporada 57 / Jornada 2 / VII.314 (38350)

Cenutrio fc Alineación oficial del equipo 'Cenutrio fc' en el partido 1 - 3 Union Deportiva Salamanca F.C. Alineación oficial del equipo 'Union Deportiva Salamanca F.C.' en el partido
0 - 1 Salvador Verge (27')
0 - 2 Javier Luis Tebas (35')
0 - 3 Javier Luis Tebas (76')
范 (Fan) 智风 (Zhifeng) (88') 1 - 3
Cenutrio fc Alineación oficial del equipo 'Cenutrio fc' en el partido 1 - 3 Union Deportiva Salamanca F.C. Alineación oficial del equipo 'Union Deportiva Salamanca F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Cenutrio fc Alineación oficial del equipo 'Cenutrio fc' en el partido 0 - 5 Union Deportiva Salamanca F.C. Alineación oficial del equipo 'Union Deportiva Salamanca F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cenutrio fc

Goles Goles

  • 105 Minuto 88 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 88, Iván Coll va sorprendre els rivals amb una passada de 40 metres cap a 范 (Fan) 智风 (Zhifeng) que, sense oposició, la va convertir en gol 1 - 3. Un home gran, assegut a les grades cridava: "Ho haveu vist? Ho haveu vist? La mare que ens va parir!"

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 86 (Ocasión de contra de falta): El Cenutrio va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Ramon Josep Planelles la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ivan Cifre de Cenutrio la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Union Deportiva Salamanca F.C.

Goles Goles

  • 173 Minuto 27 (Gol por la derecha): Al minut 27 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Salvador Verge que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 184 Minuto 35 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al Deportiva per augmentar la diferència al marcador a 0 - 2 al minut 35. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Javier Luis Tebas. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.
  • 184 Minuto 76 (Gol de penalti): Al minut 76 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de Deportiva, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Javier Luis Tebas va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Deportiva va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Valentin Savov va desviar el xut final de Salvador Verge després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 282 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Al minut 77, el Deportiva va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Joaquín Serrano s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 281 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Joaquín Serrano quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Valentin Savov, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 87 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Andrea Barrios. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 283 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Javier Luis Tebas al minut 89, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Javier Luis Tebas de Deportiva amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.