Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Somaliafront CF (48450) - Folixa Team (777031) » 628610535: T57/J8/VII

Liga 628610535 Información oficial sobre el partido 628610535 en Hattrick

22.09.2018 15:00:00
Liga: Temporada 57 / Jornada 8 / VII.158 (38194)

Negaos Alineación oficial del equipo 'Negaos' en el partido 4 - 1 Atlético de Lulo Alineación oficial del equipo 'Atlético de Lulo' en el partido
0 - 1 Lope Fuentes Albar (40')
Miguel Ángel Petra (41') 1 - 1
Onésimo Covelas (44') 2 - 1
Juan Vicente Fernández (69') 3 - 1
Gervasi Seguí (81') 4 - 1
Negaos Alineación oficial del equipo 'Negaos' en el partido 4 - 1 Atlético de Lulo Alineación oficial del equipo 'Atlético de Lulo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Negaos Alineación oficial del equipo 'Negaos' en el partido 4 - 1 Atlético de Lulo Alineación oficial del equipo 'Atlético de Lulo' en el partido
Tiene un resultado normal 4.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,8 % 0,1 % 2,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Negaos

Goles Goles

  • 113 Minuto 41 (Gol por la derecha): Al minut 41, Negaos aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Miguel Ángel Petra va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 123 Minuto 44 (Gol por la derecha): Passats 44 minuts, Onésimo Covelas, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. Negaos es posava per davant!
  • 142 Minuto 69 (Gol de contra por la izquierda): Juan Vicente Fernández va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Negaos i marcant el 3 - 1.
  • 185 Minuto 81 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Negaos van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Gervasi Seguí va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 4 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 2 (Ocasión de contra por la izquierda): Negaos van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 2, però Sergio Zuazu va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 233 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): El jugador local Alberto Caballón per poc que no incrementa el marcador al minut 53. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Pedro José Romero va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 207 Minuto 74 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Negaos va ser a punt de marcar al minut 74, quan el seu jugador Juan Vicente Fernández va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 231 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Miguel Ángel Petra. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Alberto Caballón de Negaos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ramón Reales de Negaos es va guanyar la targeta groga merescudament.

Atlético de Lulo

Goles Goles

  • 138 Minuto 40 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Rodolfo Iruegas arribés a peus de Lope Fuentes Albar, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Atlético el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 1 (Ocasión por la izquierda): Al minut 1, un refús desafortunat de Osmar Biaggio, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Vicenç Pinyana no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 271 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Vicenç Pinyana que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 272 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Es duien 43 minuts de partit jugats quan Vicenç Pinyana va estar a punt de posar per davant a Atlético amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Osmar Biaggio va impedir un gol cantat.
  • 263 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Vicenç Pinyana sol davant la porteria al minut 68, però la seva rematada va ser molt fluixa.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Hipòlit Catasús.