Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. Pharma (1585910) - arzuanos logaidea (122802) » 628597848: T57/J14/VI

Liga 628597848 Información oficial sobre el partido 628597848 en Hattrick

03.11.2018 14:00:00
Liga: Temporada 57 / Jornada 14 / VI.955 (15273)

F.C. Pharma Alineación oficial del equipo 'F.C. Pharma' en el partido 3 - 0 arzuanos logaidea Alineación oficial del equipo 'arzuanos logaidea' en el partido
Andrés Medina (7') 1 - 0
José Cifontes (66') 2 - 0
Adrián Berniz (80') 3 - 0
F.C. Pharma Alineación oficial del equipo 'F.C. Pharma' en el partido 3 - 0 arzuanos logaidea Alineación oficial del equipo 'arzuanos logaidea' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.C. Pharma Alineación oficial del equipo 'F.C. Pharma' en el partido 2 - 1 arzuanos logaidea Alineación oficial del equipo 'arzuanos logaidea' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,1 % 0,3 % 7,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Pharma

Goles Goles

  • 106 Minuto 7 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El Pharma sempre confia amb les genialitats d'en Andrés Medina; aquest cop va interceptar una passada i va marcar a plaer el 1 - 0.
  • 131 Minuto 66 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que José Cifontes va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 131 Minuto 80 (Gol por el centro): Al minut 80 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Adrián Berniz, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 0 per a Pharma.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Ricardo Rico va estar a punt de sentenciar el partit al minut 38, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 215 Minuto 42 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Oriol Berenguer que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 231 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Andrés Medina una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 44, però una magnífica aturada de Ruperto Lauzara va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 285 Minuto 58 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Pharma van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Ricardo Rico, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 231 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Al minut 78, Ricardo Rico gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Ruperto Lauzara va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): El Pharma ho intentava per la dreta per mitjà de José Cifontes, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 34, Dani Canat de Pharma va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

arzuanos logaidea

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): arzuanos va estar a punt d'empatar al 44 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Slavomír Jajko que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 218 Minuto 76 (Ocasión evento especial córner peinado): Alfonso Tablino quasi marca en una jugada assajada de córner que Alexander Tajè havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Slavomír Jajko de arzuanos es va guanyar la targeta groga merescudament.