Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Manresa (800382) - Sinacas F. C. (1332300) » 628596915: T57/J5/VI

Liga 628596915 Información oficial sobre el partido 628596915 en Hattrick

01.09.2018 14:00:00
Liga: Temporada 57 / Jornada 5 / VI.939 (15257)

FC Manresa Alineación oficial del equipo 'FC Manresa' en el partido 4 - 1 clinika mediterrania Alineación oficial del equipo 'clinika mediterrania' en el partido
0 - 1 Mariano Brás (41')
Delano Mullings (54') 1 - 1
Rubén Omar Buenfil (59') 2 - 1
Bartosz Gładych (69') 3 - 1
Billy Winter (75') 4 - 1
FC Manresa Alineación oficial del equipo 'FC Manresa' en el partido 4 - 1 clinika mediterrania Alineación oficial del equipo 'clinika mediterrania' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
FC Manresa Alineación oficial del equipo 'FC Manresa' en el partido 8 - 1 clinika mediterrania Alineación oficial del equipo 'clinika mediterrania' en el partido
Es un cenizo 7.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Manresa

Goles Goles

  • 112 Minuto 54 (Gol por la izquierda): Al minut 54 del partit, el jugador Delano Mullings de Manresa va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 185 Minuto 59 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del mediterrania. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Rubén Omar Buenfil la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Manresa es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 1 arribava al minut 59.
  • 131 Minuto 69 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Bartosz Gładych es va introduir dins la defensa central al minut 69, i va aconseguir el 3 - 1 davant la cridòria del públic.
  • 132 Minuto 75 (Gol por la izquierda): En Billy Winter va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 34 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Manresa van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Crispim Russo, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 223 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Manresa va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Delano Mullings en un 1 contra 1 amb el porter Fernando Cristóvão Barata, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 213 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Després de 43 minuts, Bartosz Gładych va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 233 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): En Gary Lawlor es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Ildefonso Padrón es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

clinika mediterrania

Goles Goles

  • 171 Minuto 41 (Gol por el centro): En Mariano Brás donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 41 el marcador reflectia el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 9 (Ocasión por el centro): Mariano Brás va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 9, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Brendon Kurusa va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 236 Minuto 27 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Billy Winter no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en David Govers estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.