Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pandemónium (1588010) - Maracaibo f. C (800131) » 628595585: T57/J8/VI

Liga 628595585 Información oficial sobre el partido 628595585 en Hattrick

22.09.2018 14:00:00
Liga: Temporada 57 / Jornada 8 / VI.915 (15233)

Pandemónium Alineación oficial del equipo 'Pandemónium' en el partido 1 - 2 VADERCIN Alineación oficial del equipo 'VADERCIN' en el partido
0 - 1 Jacky van Gaal (29')
0 - 2 Jacky van Gaal (78')
Aleks Szczech (79') 1 - 2
Pandemónium Alineación oficial del equipo 'Pandemónium' en el partido 1 - 2 VADERCIN Alineación oficial del equipo 'VADERCIN' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Pandemónium Alineación oficial del equipo 'Pandemónium' en el partido 1 - 4 VADERCIN Alineación oficial del equipo 'VADERCIN' en el partido
Tiene un resultado normal 0.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,4 % 0,2 % 95,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pandemónium

Goles Goles

  • 102 Minuto 79 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de Pandemónium van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Aleks Szczech en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Enrique Ichaso va estar a punt d'empatar per a Pandemónium quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Dan Horodincă va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 212 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Al minut 47, Enrique Ichaso va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Tor Andersen de Pandemónium la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Marijn Meulesteen es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

VADERCIN

Goles Goles

  • 171 Minuto 29 (Gol por el centro): VADERCIN agafava avantatge al minut 29 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Jacky van Gaal amb mestria.
  • 182 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 78 de partit va donar a VADERCIN l'avantatge per 0 - 2. Jacky van Gaal en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Dejan Behlulović va marcar al minut 8 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 273 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): VADERCIN va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Pràxedes Bricollé va desviar el xut final de César Lacalle Iñiguez després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 237 Minuto 25 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Víctor Quintanilla no va ser aprofitada per en Jacky van Gaal que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 281 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Ignacio Sarmiento quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Pràxedes Bricollé, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 243 Minuto 38 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del VADERCIN sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en César Lacalle Iñiguez, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 38 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 281 Minuto 50 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Ignacio Sarmiento després de 50 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Pràxedes Bricollé va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 40, Roque Romero de VADERCIN va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.