Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

vicios (31144) - UnGranFuturo CF (1456188) » 628595387: T57/J1/VI

Liga 628595387 Información oficial sobre el partido 628595387 en Hattrick

04.08.2018 14:00:00
Liga: Temporada 57 / Jornada 1 / VI.912 (15230)

Zanarkand Abess Alineación oficial del equipo 'Zanarkand Abess' en el partido 3 - 1 TitanicoSmall Alineación oficial del equipo 'TitanicoSmall' en el partido
0 - 1 Jose Maria Perez Cotapo (8')
Juan 'Messi' Alvarado (15') 1 - 1
Juan 'Messi' Alvarado (24') 2 - 1
Javier Ayza (51') 3 - 1
Zanarkand Abess Alineación oficial del equipo 'Zanarkand Abess' en el partido 3 - 1 TitanicoSmall Alineación oficial del equipo 'TitanicoSmall' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Zanarkand Abess Alineación oficial del equipo 'Zanarkand Abess' en el partido 4 - 1 TitanicoSmall Alineación oficial del equipo 'TitanicoSmall' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,6 % 0,1 % 4,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Zanarkand Abess

Goles Goles

  • 113 Minuto 15 (Gol por la derecha): Al minut 15, ZA aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Juan 'Messi' Alvarado va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 185 Minuto 24 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Juan 'Messi' Alvarado, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 137 Minuto 51 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Marc-Marie Wuijster va anar a parar al cap de Javier Ayza que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a ZA el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 4 (Ocasión por el centro): En Franciszek Łandowski va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de ZA se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 232 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Al minut 38, Franciszek Łandowski gairebé va marcar per a ZA des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 66 quan Franciszek Łandowski de ZA gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 231 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Marc-Marie Wuijster va estar a punt de sentenciar el partit al minut 79, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Bruno Leite Oliveira de ZA la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 75 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Bruno Leite Oliveira va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.

TitanicoSmall

Goles Goles

  • 171 Minuto 8 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 8, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Jose Maria Perez Cotapo es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Máximo Mendia quasi aconsegueix empatar per TitanicoSmall al minut 35, però Roy Beck va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 252 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Al minut 64 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Waldemar Rewoliński la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de TitanicoSmall havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.