Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Deportivo Nanclares (1415448) - Gormenghast F.C. (1598529) » 628591248: T57/J2/VI

Liga 628591248 Información oficial sobre el partido 628591248 en Hattrick

11.08.2018 14:00:00
Liga: Temporada 57 / Jornada 2 / VI.838 (15156)

c.f vilacity Alineación oficial del equipo 'c.f vilacity' en el partido 1 - 3 Yuben FC Alineación oficial del equipo 'Yuben FC' en el partido
Iyad Shaaban (18') 1 - 0
1 - 1 hariono Supriansyah (70')
1 - 2 Víctor Baquero (83')
1 - 3 Isart Tintó (86')
c.f vilacity Alineación oficial del equipo 'c.f vilacity' en el partido 1 - 3 Yuben FC Alineación oficial del equipo 'Yuben FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
c.f vilacity Alineación oficial del equipo 'c.f vilacity' en el partido 1 - 1 Yuben FC Alineación oficial del equipo 'Yuben FC' en el partido
Tiene un resultado normal 1.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.91Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
47,1 % 26,0 % 26,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

c.f vilacity

Goles Goles

  • 122 Minuto 18 (Gol por la izquierda): Al minut 18 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a vilacity va ser Iyad Shaaban.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): vilacity va estar a punt de posar-se per davant al minut 9 però Enrique Alcubierre va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 220 Minuto 75 (Ocasión de falta): Al minut 75, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): vilacity va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 82 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Gert Stessel ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 202 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): Passaven 88 minuts quan Leonardo Román des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 88, Rafael Eslava de vilacity va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Yuben FC

Goles Goles

  • 185 Minuto 70 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 70 minuts, el tirador de faltes del Yuben va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en hariono Supriansyah, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 1 pujava al marcador.
  • 137 Minuto 83 (Gol evento especial extremo + rematador): Navid Mohammadi Yazdi va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 83 de joc. Víctor Baquero es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 1 - 2. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 183 Minuto 86 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 86, Yuben va augmentar el seu avantatge a 1 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Isart Tintó.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 19 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a Yuben va estar a punt d'arribar en un córner. En Knuth Stickelberger va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.
  • 261 Minuto 41 (Ocasión por el centro): En Isart Tintó al minut 41 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 283 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en hariono Supriansyah, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en hariono Supriansyah va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.