Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

TalaveraFC (1335110) - Helados suzdwik (1430634) » 628587861: T57/J9/VI

Liga 628587861 Información oficial sobre el partido 628587861 en Hattrick

29.09.2018 14:00:00
Liga: Temporada 57 / Jornada 9 / VI.777 (15095)

Los toros sin cuernos Alineación oficial del equipo 'Los toros sin cuernos' en el partido 4 - 2 Ashaman F.C. Alineación oficial del equipo 'Ashaman F.C.' en el partido
0 - 1 冯 (Feng) 成豪 (Chenghao) (38')
Farjad Aghajani (76') 1 - 1
Gniewomir Szczyglewski (79') 2 - 1
Guðjón Rúnarsson (86') 3 - 1
3 - 2 冯 (Feng) 成豪 (Chenghao) (88')
Gniewomir Szczyglewski (88') 4 - 2
Los toros sin cuernos Alineación oficial del equipo 'Los toros sin cuernos' en el partido 4 - 2 Ashaman F.C. Alineación oficial del equipo 'Ashaman F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Los toros sin cuernos Alineación oficial del equipo 'Los toros sin cuernos' en el partido 2 - 0 Ashaman F.C. Alineación oficial del equipo 'Ashaman F.C.' en el partido
Tiene suerte 1.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los toros sin cuernos

Goles Goles

  • 118 Minuto 76 (Gol evento especial córner peinado): Guðjón Rúnarsson va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de cuernos, Farjad Aghajani, que va marcar, sense saber com, el 1 - 1.
  • 121 Minuto 79 (Gol por el centro): cuernos va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 79 Gniewomir Szczyglewski va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 132 Minuto 86 (Gol por la izquierda): Al minut 86, cuernos va aconseguir el 3 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Guðjón Rúnarsson, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 131 Minuto 88 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Gniewomir Szczyglewski va aprofitar per marcar el 4 - 2 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 25 (Ocasión por el centro): En Pili Chelanga va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de cuernos se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Pili Chelanga! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 218 Minuto 78 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Yazen Alma va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Victor Andreev rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 237 Minuto 87 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Victor Andreev va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però José Daniel Ortiz Diaz va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 2 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Guðjón Rúnarsson de cuernos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Ashaman F.C.

Goles Goles

  • 142 Minuto 38 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 38 minuts quan 冯 (Feng) 成豪 (Chenghao) va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 0 - 1 per a Ashaman.
  • 152 Minuto 88 (Gol por la izquierda): Ashaman va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 3 - 2 quan 冯 (Feng) 成豪 (Chenghao) va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 7 (Ocasión de contra por la izquierda): El Ashaman va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 7, però en Ahmed Bachtobji va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 243 Minuto 31 (Ocasión de contra por la derecha): Ahmed Bachtobji va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Ashaman que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.