Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Panchito Golea (1339663) - Divino Madrid F.C. (1582287) » 628584661: T57/J7/VI

Liga 628584661 Información oficial sobre el partido 628584661 en Hattrick

15.09.2018 14:00:00
Liga: Temporada 57 / Jornada 7 / VI.720 (15038)

Panchito Golea Alineación oficial del equipo 'Panchito Golea' en el partido 1 - 3 SHAKTALE F.C Alineación oficial del equipo 'SHAKTALE F.C' en el partido
0 - 1 Ramon Betriu (27')
0 - 2 Akoto Adusei (52')
0 - 3 Ramon Betriu (74')
Wilhelm Reszczyński (85') 1 - 3
Panchito Golea Alineación oficial del equipo 'Panchito Golea' en el partido 1 - 3 SHAKTALE F.C Alineación oficial del equipo 'SHAKTALE F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Panchito Golea Alineación oficial del equipo 'Panchito Golea' en el partido 2 - 1 SHAKTALE F.C Alineación oficial del equipo 'SHAKTALE F.C' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.78Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,4 % 0,5 % 9,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Panchito Golea

Goles Goles

  • 101 Minuto 85 (Gol por el centro): El Panchito no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Wilhelm Reszczyński es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Panchito va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 67 que Dušan Jovančić no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Wilhelm Nyhborn de Panchito va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

SHAKTALE F.C

Goles Goles

  • 173 Minuto 27 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Ramon Betriu va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 183 Minuto 52 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 52, SHAKTALE va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Akoto Adusei.
  • 138 Minuto 74 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Jordi Antoni Baladas arribés a peus de Ramon Betriu, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a SHAKTALE el 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Jordi Antoni Baladas va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Jai Singh, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 281 Minuto 60 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Jordi Antoni Baladas després de 60 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Jai Singh va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Abílio Augusto Ferreira va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 239 Minuto 81 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Luigi Salvato va ridiculitzar a en Albert Aldabó amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.