Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Legamar (1417719) - Séliva (1332749) » 628582976: T57/J6/VI

Liga 628582976 Información oficial sobre el partido 628582976 en Hattrick

08.09.2018 14:00:00
Liga: Temporada 57 / Jornada 6 / VI.690 (15008)

Legamar Alineación oficial del equipo 'Legamar' en el partido 1 - 1 Séliva Alineación oficial del equipo 'Séliva' en el partido
Ivan Slaker (61') 1 - 0
1 - 1 Gergő Sipos (71')
Legamar Alineación oficial del equipo 'Legamar' en el partido 1 - 1 Séliva Alineación oficial del equipo 'Séliva' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Legamar Alineación oficial del equipo 'Legamar' en el partido 2 - 1 Séliva Alineación oficial del equipo 'Séliva' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
78,1 % 3,6 % 18,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Legamar

Goles Goles

  • 118 Minuto 61 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 61, Gerónimo Luis Russo va pentinar un córner cap al segon pal que Ivan Slaker va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Al minut 37 es va veure una gran oportunitat per a Legamar per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Ivan Slaker, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 232 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Aristotelis Dedoussopoulos al minut 70 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Gerónimo Luis Russo va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 27, Steve Saywell de Legamar va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Cătălin Novăcean es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 512 Minuto 81 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Steve Saywell va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.

Séliva

Goles Goles

  • 140 Minuto 71 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Séliva va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Gergő Sipos aconseguint el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 5 (Ocasión por el centro): Séliva va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 5, quan Wayne Davis va quedar-se sol davant el porter Baltasar Cabanellas, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 7 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Sergio Aranda que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 273 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Hendrik Pütt va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Baltasar Cabanellas, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 208 Minuto 82 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Hendrik Pütt va deixar asseguts a un parell de rivals però a l'hora d'associar-se amb en Sergio Aranda aquest no va estar a l'altura.
  • 272 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Séliva que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Sergio Aranda, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.