Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Munofi Team (315620) - Blue Lock 2.0 (119578) » 628582604: T57/J11/VI

Liga 628582604 Información oficial sobre el partido 628582604 en Hattrick

13.10.2018 14:00:00
Liga: Temporada 57 / Jornada 11 / VI.683 (15001)

Los Búfalos Alineación oficial del equipo 'Los Búfalos' en el partido 0 - 2 Pucelanos Orgullosos Alineación oficial del equipo 'Pucelanos Orgullosos' en el partido
0 - 1 Giancarlo De Carlo (9')
0 - 2 Iuliu Soreaţă (86')
Los Búfalos Alineación oficial del equipo 'Los Búfalos' en el partido 0 - 2 Pucelanos Orgullosos Alineación oficial del equipo 'Pucelanos Orgullosos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Los Búfalos Alineación oficial del equipo 'Los Búfalos' en el partido 1 - 3 Pucelanos Orgullosos Alineación oficial del equipo 'Pucelanos Orgullosos' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
13,9 % 1,4 % 84,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Búfalos

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 8 (Ocasión por el centro): En Javier Ángel Mora Aragon va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Búfalos se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 211 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Vlad Ştefan hauria d'haver estat gol al minut 72 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Felipe Artigas de Búfalos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Pucelanos Orgullosos

Goles Goles

  • 142 Minuto 9 (Gol de contra por la izquierda): Giancarlo De Carlo va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 0 - 1 per a Orgullosos.
  • 182 Minuto 86 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 86 de partit va donar a Orgullosos l'avantatge per 0 - 2. Iuliu Soreaţă en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 13 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Alejandro Contesti no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Iuliu Soreaţă estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 283 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Giancarlo De Martini, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Giancarlo De Martini va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 282 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Iuliu Soreaţă, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 35 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Orgullosos va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 282 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Al minut 67 Miguel Ram va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Tórð Vatnhamar, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 282 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Al minut 84, el Orgullosos va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Giancarlo De Carlo s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.