Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Unió Esportiva La Roca (1456508) - Cyrus Team (1433174) » 628578673: T57/J8/VI

Liga 628578673 Información oficial sobre el partido 628578673 en Hattrick

22.09.2018 14:00:00
Liga: Temporada 57 / Jornada 8 / VI.613 (14931)

Montañas Nevadas Alineación oficial del equipo 'Montañas Nevadas' en el partido 2 - 0 Cyrus Team Alineación oficial del equipo 'Cyrus Team' en el partido
Egon Gärtner (44') 1 - 0
Alexey Korupaev (81') 2 - 0
Montañas Nevadas Alineación oficial del equipo 'Montañas Nevadas' en el partido 2 - 0 Cyrus Team Alineación oficial del equipo 'Cyrus Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Montañas Nevadas Alineación oficial del equipo 'Montañas Nevadas' en el partido 0 - 1 Cyrus Team Alineación oficial del equipo 'Cyrus Team' en el partido
Tiene suerte 0.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,0 % 0,1 % 96,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Montañas Nevadas

Goles Goles

  • 141 Minuto 44 (Gol de contra por el centro): Montañas sabia com jugar al contraatac, i al minut 44, Egon Gärtner va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 0.
  • 133 Minuto 81 (Gol por la derecha): Alexey Korupaev va incrementar l'avantatge de Montañas amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 20 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Montañas sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Egon Gärtner, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 20 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 240 Minuto 39 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Montañas sortien al contraatac. La falta llançada per Imanol Amunitzaga va sortir força alta sense massa perill.
  • 241 Minuto 73 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Montañas va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Egon Gärtner, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Józef Ulanowski de Montañas va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Cyrus Team

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Luis Gauca va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Fawwaz Allaam, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 273 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 32, quan en Luis Gauca va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 208 Minuto 36 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Xabier Cousido va deixar asseguts a un parell de rivals però a l'hora d'associar-se amb en Fabio Finsterwald aquest no va estar a l'altura.
  • 273 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Fabio Finsterwald de Cyrus, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 43, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 261 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Cyrus va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Luis Gauca es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Nunu Juantorena.
  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 28, Elias Wierda de Cyrus va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Xabier Cousido de Cyrus la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.