Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

torrefarrera FC (440986) - Brantuas FC (486477) » 628577042: T57/J7/VI

Liga 628577042 Información oficial sobre el partido 628577042 en Hattrick

15.09.2018 14:00:00
Liga: Temporada 57 / Jornada 7 / VI.584 (14902)

CD Castellon Alineación oficial del equipo 'CD Castellon' en el partido 2 - 2 Brantuas FC Alineación oficial del equipo 'Brantuas FC' en el partido
Isaac Dougherty (3') 1 - 0
Felipe Hernández (23') 2 - 0
2 - 1 Thyago Bianchi (24')
2 - 2 Fred Mtangi (28')
CD Castellon Alineación oficial del equipo 'CD Castellon' en el partido 2 - 2 Brantuas FC Alineación oficial del equipo 'Brantuas FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
CD Castellon Alineación oficial del equipo 'CD Castellon' en el partido 6 - 0 Brantuas FC Alineación oficial del equipo 'Brantuas FC' en el partido
Es un cenizo 6.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CD Castellon

Goles Goles

  • 122 Minuto 3 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Castellon contenien la respiració mentre en Isaac Dougherty s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 133 Minuto 23 (Gol por la derecha): Felipe Hernández va incrementar l'avantatge de Castellon amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Al minut 13 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Jordi Sellarés de Castellon va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 236 Minuto 15 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Anssi Puronhaara es va comportar com un juvenil al minut 15 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 221 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Teo Montiel! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 73 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Teo Montiel va estar a punt d'acabar en gol al minut 73, però el porter visitant Frank Beck va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 235 Minuto 75 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Brunhard Steinauer, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.
  • 223 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Castellon per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 80, quan Andrei 'Pintor' Dalli va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Felipe Hernández de Castellon amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 31, Brunhard Steinauer de Castellon va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Brantuas FC

Goles Goles

  • 154 Minuto 24 (Gol de penalti): El jugador de Brantuas Thyago Bianchi va anotar des dels 11 metres al minut 24, posant el 2 - 1 al marcador.
  • 136 Minuto 28 (Gol evento especial inexperiencia rival): Andrei 'Pintor' Dalli va deixar patent la seva inexperiència al minut 28, quan mitjançant una errada de principiant va regalar la pilota al rival i Fred Mtangi va marcar sense oposició, posant el marcador a 2 - 2 per a Brantuas.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 18 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Florent Franck de Brantuas va driblar tres rivals i va deixar la pilota a en Kristián Kaľata que només havia de rematar, però el porter li va desviar la pilota a córner.
  • 271 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Brantuas va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 82, quan Thyago Bianchi va quedar-se sol davant el porter Antti Hyttinen, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Kristián Kaľata de Brantuas va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.