Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Flcog (310849) - The Black Queen (799735) » 628575179: T57/J3/VI

Liga 628575179 Información oficial sobre el partido 628575179 en Hattrick

18.08.2018 14:00:00
Liga: Temporada 57 / Jornada 3 / VI.551 (14869)

Panete C.F Alineación oficial del equipo 'Panete C.F' en el partido 2 - 0 The Black Queen Alineación oficial del equipo 'The Black Queen' en el partido
Leonardo Cabreira (21') 1 - 0
Manuel Hurtado (34') 2 - 0
Panete C.F Alineación oficial del equipo 'Panete C.F' en el partido 2 - 0 The Black Queen Alineación oficial del equipo 'The Black Queen' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Panete C.F Alineación oficial del equipo 'Panete C.F' en el partido 0 - 1 The Black Queen Alineación oficial del equipo 'The Black Queen' en el partido
Tiene suerte 0.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
11,4 % 0,8 % 87,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Panete C.F

Goles Goles

  • 122 Minuto 21 (Gol por la izquierda): Panete prenia la batuta de l'encontre al minut 21, quan en Leonardo Cabreira va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 138 Minuto 34 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Beila Zubiar la va rematar Manuel Hurtado amb una magnífica volea que va fer pujar per a Panete el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 66 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Al minut 66, tothom va saber perquè en Beila Zubiar era considerat un jugador imprevisible: Va voler treure ràpidament un servei de banda a l'esquena d'un rival per recollir el rebot i encarar al porter. Li va sortir bé però el porter li va desviar a córner el xut.
  • 241 Minuto 76 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Panete va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Beila Zubiar, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 286 Minuto 83 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 83 minuts, el Panete va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.
  • 242 Minuto 86 (Ocasión de contra por la izquierda): Panete van sortir al contraatac al minut 86, però César Caloca va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 84, Pablo Barbado de Panete va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

The Black Queen

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): En José Francisco Orcajada va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 250 Minuto 85 (Ocasión de falta): En una falta quasi al costat del banderí de córner els jugadors alts de Black van pujar a rematar. Però en Hernando Medívil la va tirar directe, molt desviada. La mirada assassina dels seus companys va ser suficient perquè demanés perdó.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Eric Figgener de Black va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.