Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Minas Morgul F.C.E (777819) - Jons City (801008) » 628571608: T57/J6/VI

Liga 628571608 Información oficial sobre el partido 628571608 en Hattrick

08.09.2018 14:00:00
Liga: Temporada 57 / Jornada 6 / VI.487 (14805)

Fray Albino C.F. Alineación oficial del equipo 'Fray Albino C.F.' en el partido 0 - 4 Fruden Fk Alineación oficial del equipo 'Fruden Fk' en el partido
0 - 1 Andrea Ferraresso (18')
0 - 2 Petr Kopka (75')
0 - 3 Petr Kopka (86')
0 - 4 Cristiano Neves Conceição (87')
Fray Albino C.F. Alineación oficial del equipo 'Fray Albino C.F.' en el partido 0 - 4 Fruden Fk Alineación oficial del equipo 'Fruden Fk' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Fray Albino C.F. Alineación oficial del equipo 'Fray Albino C.F.' en el partido 2 - 4 Fruden Fk Alineación oficial del equipo 'Fruden Fk' en el partido
Tiene mala suerte 1.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
19,8 % 5,0 % 75,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fray Albino C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Hermann Schmed va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 208 Minuto 32 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Tomàs Boluda de Albino va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Mats Torhall que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 213 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Aridane Silva de Albino va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 33, però no va estar gaire encertat.
  • 212 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Vladimir Zanev va estar a punt d'empatar per a Albino quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Abel Iritia va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 211 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Andrea Imperi hauria d'haver estat gol al minut 66 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Tomàs Boluda de Albino es va guanyar la targeta groga merescudament.

Fruden Fk

Goles Goles

  • 137 Minuto 18 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Petr Kopka la va convertir en gol amb un remat de cap en Andrea Ferraresso tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 18 el marcador es va actualitzar: 0 - 1.
  • 181 Minuto 75 (Gol por el centro): Al minut 75, Petr Kopka va augmentar l'avantatge de Fruden a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 182 Minuto 86 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Petr Kopka, que va ser qui va marcar 0 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 181 Minuto 87 (Gol por el centro): Al minut 87, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Cristiano Neves Conceição va augmentar l'avantatge de Fruden a 0 - 4 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Al minut 27 Simone Argento va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Petr Kopka, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Mikael Syrjä de Fruden la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 80 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 80 de partit, Mikael Syrjä de Fruden va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.
  • 511 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 88, Cristiano Neves Conceição de Fruden va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.