Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Mano Tengo Fe FC (435464) - R. BETIS (798809) » 628571295: T57/J12/VI

Liga 628571295 Información oficial sobre el partido 628571295 en Hattrick

20.10.2018 14:00:00
Liga: Temporada 57 / Jornada 12 / VI.481 (14799)

Atoché Alineación oficial del equipo 'Atoché' en el partido 1 - 0 CAFE RACER FOOD TRUCK FC Alineación oficial del equipo 'CAFE RACER FOOD TRUCK FC' en el partido
Niels Lönnroth (8') 1 - 0
Atoché Alineación oficial del equipo 'Atoché' en el partido 1 - 0 CAFE RACER FOOD TRUCK FC Alineación oficial del equipo 'CAFE RACER FOOD TRUCK FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Atoché Alineación oficial del equipo 'Atoché' en el partido 1 - 1 CAFE RACER FOOD TRUCK FC Alineación oficial del equipo 'CAFE RACER FOOD TRUCK FC' en el partido
Tiene un resultado normal 0.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,9 % 19,1 % 55,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atoché

Goles Goles

  • 123 Minuto 8 (Gol por la derecha): El jugador Niels Lönnroth de Atoché, després de 8 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 15 (Ocasión de falta): En Niels Lönnroth es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 240 Minuto 34 (Ocasión de contra de falta): Atoché van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 34 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Niels Lönnroth no va ser gens encertat.
  • 241 Minuto 70 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Atoché va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Qassem Bin Saoud Al-Subaey, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 241 Minuto 84 (Ocasión de contra por el centro): En Qassem Bin Saoud Al-Subaey va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

CAFE RACER FOOD TRUCK FC

Ocasiones Ocasiones

  • 260 Minuto 9 (Ocasión de falta): El jugador visitant Luigi Bomben va estar a prop d'igualar l'electrònic al minut 9 amb una falta directa que va sortir fregant el pal esquerre de la porteria.
  • 237 Minuto 30 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Ðorđe Radaković va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Joaquín Peñalba va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 287 Minuto 53 (Ocasión tiro lejano): Al minut 53 un refús amb el peu d'en Ritvars Balodis va anar a parar als peus del Eli Klerkx que, sense controlar la pilota va xutar a porteria des de 25 metres. La pilota anava a porteria i el porter estava fora de l'àrea, però la pilota va anar a topar a l'esquena de l'àrbitre, que la jugada l'havia enganxat mal col·locat.
  • 261 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 83 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Luigi Bomben va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 261 Minuto 87 (Ocasión por el centro): CAFE RACER va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Danijel Dobran es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.