Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.F. Hippycat (1421726) - Los Navajos F.C. (1457936) » 628568945: T57/J12/VI

Liga 628568945 Información oficial sobre el partido 628568945 en Hattrick

20.10.2018 14:00:00
Liga: Temporada 57 / Jornada 12 / VI.439 (14757)

C.F. Hippycat Alineación oficial del equipo 'C.F. Hippycat' en el partido 0 - 3 Los Navajos F.C. Alineación oficial del equipo 'Los Navajos F.C.' en el partido
0 - 1 Jan-Axel Persson (23')
0 - 2 August Bernot (24')
0 - 3 Jan-Axel Persson (69')
C.F. Hippycat Alineación oficial del equipo 'C.F. Hippycat' en el partido 0 - 3 Los Navajos F.C. Alineación oficial del equipo 'Los Navajos F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
C.F. Hippycat Alineación oficial del equipo 'C.F. Hippycat' en el partido 1 - 3 Los Navajos F.C. Alineación oficial del equipo 'Los Navajos F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
14,8 % 1,8 % 83,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.F. Hippycat

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Filip Albot va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 218 Minuto 81 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Ennio Vigliotti va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Francisco Javier Fernández rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 242 Minuto 86 (Ocasión de contra por la izquierda): Hippycat van sortir al contraatac al minut 86, però Francisco Javier Fernández va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Los Navajos F.C.

Goles Goles

  • 173 Minuto 23 (Gol por la derecha): Al minut 23 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Jan-Axel Persson que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 181 Minuto 24 (Gol por el centro): August Bernot de Navajos va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 24. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 69 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Jan-Axel Persson de Navajos l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 3 al minut 69 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Edward Kosela quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Narcís Casals, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 208 Minuto 59 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Jordi Cuadrat de Navajos va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Jaume Valls que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 281 Minuto 85 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Edward Kosela després de 85 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Narcís Casals va poder desviar-lo a córner.