Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 3 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Notthingam Fuego F.C. (988288) - TRISKEL FC (1599757) » 628567436: T57/J13/VI

Liga 628567436 Información oficial sobre el partido 628567436 en Hattrick

27.10.2018 14:00:00
Liga: Temporada 57 / Jornada 13 / VI.412 (14730)

Notthingam Fuego F.C. Alineación oficial del equipo 'Notthingam Fuego F.C.' en el partido 2 - 4 TRISKEL FC Alineación oficial del equipo 'TRISKEL FC' en el partido
Hamid Sadki (15') 1 - 0
Vittorio Ricci (28') 2 - 0
2 - 1 Krzysztof Pilorz (48')
2 - 2 Krzysztof Pilorz (51')
2 - 3 Alfredo Brandão (54')
2 - 4 Krzysztof Pilorz (65')
Notthingam Fuego F.C. Alineación oficial del equipo 'Notthingam Fuego F.C.' en el partido 2 - 4 TRISKEL FC Alineación oficial del equipo 'TRISKEL FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Notthingam Fuego F.C. Alineación oficial del equipo 'Notthingam Fuego F.C.' en el partido 1 - 4 TRISKEL FC Alineación oficial del equipo 'TRISKEL FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,5 % 0,2 % 95,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Notthingam Fuego F.C.

Goles Goles

  • 121 Minuto 15 (Gol por el centro): Hamid Sadki va donar a NFFC un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 132 Minuto 28 (Gol por la izquierda): En Vittorio Ricci de NFFC va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 8 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Vittorio Ricci va estar a punt d'acabar en gol al minut 8, però el porter visitant Szabolcs Rajkó va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 243 Minuto 19 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de NFFC van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Dhiya Al-Guteibi va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Vittorio Ricci de NFFC es va guanyar la targeta groga merescudament.

TRISKEL FC

Goles Goles

  • 153 Minuto 48 (Gol por la derecha): Al minut 48, Krzysztof Pilorz va rebre la pilota després d'una jugada per la dreta, i va retallar distàncies per TRISKEL en aconseguir el 2 - 1.
  • 162 Minuto 51 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Krzysztof Pilorz per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 2 - 2.
  • 172 Minuto 54 (Gol por la izquierda): TRISKEL va aconseguir l'avantatge de 2 - 3 al minut 54. Alfredo Brandão va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 183 Minuto 65 (Gol por la derecha): Al 65 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a TRISKEL augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Krzysztof Pilorz es rifés el porter i marqués el 2 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): En Casimiro Turpín va encarar al porter al 18, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 262 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Al minut 25 Ziyad Assouri va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Sebastian Găzdoiu va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 253 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 34 en Paolo Magnaterra va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Sebastian Găzdoiu va impedir que reduïssin les diferències al marcador.
  • 283 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Alfredo Brandão, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Alfredo Brandão va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Paolo Magnaterra de TRISKEL va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.