Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CD Alcaudete (992632) - Gunstar Heroes (1462389) » 628561526: T57/J6/VI

Liga 628561526 Información oficial sobre el partido 628561526 en Hattrick

08.09.2018 14:00:00
Liga: Temporada 57 / Jornada 6 / VI.307 (14625)

la madre del topo is back Alineación oficial del equipo 'la madre del topo is back' en el partido 4 - 3 Gunstar Heroes Alineación oficial del equipo 'Gunstar Heroes' en el partido
Gerard Sarqueda (21') 1 - 0
1 - 1 Viktor Welbers (37')
Edelmiro Cebreiro (43') 2 - 1
Manuel Nogueira (67') 3 - 1
Manuel Nogueira (75') 4 - 1
4 - 2 Mikhail Kondrin (83')
4 - 3 Viktor Welbers (84')
la madre del topo is back Alineación oficial del equipo 'la madre del topo is back' en el partido 4 - 3 Gunstar Heroes Alineación oficial del equipo 'Gunstar Heroes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
la madre del topo is back Alineación oficial del equipo 'la madre del topo is back' en el partido 5 - 1 Gunstar Heroes Alineación oficial del equipo 'Gunstar Heroes' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,9 % 0,2 % 4,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

la madre del topo is back

Goles Goles

  • 121 Minuto 21 (Gol por el centro): Gerard Sarqueda va donar a madre un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 121 Minuto 43 (Gol por el centro): Al minut 43 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Edelmiro Cebreiro ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, madre es posava per davant 2 a 1.
  • 131 Minuto 67 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de madre va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Manuel Nogueira progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.
  • 190 Minuto 75 (Gol de falta): Al 75 minuts, El madre va fer el 4-1. En Manuel Nogueira va mostrar el perquè li diuen el "Bou de la muntanya", ja que va mostrar la seva potència per marcar el gol.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 24 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Gerard Sarqueda, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 221 Minuto 40 (Ocasión por el centro): En José Zallas del madre ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 231 Minuto 75 (Ocasión por el centro): En Ricard Fabregat, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 232 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 82 quan Manuel Nogueira de madre gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Gunstar Heroes

Goles Goles

  • 163 Minuto 37 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 37 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Viktor Welbers.
  • 151 Minuto 83 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 83, el jugador visitant Mikhail Kondrin va reduir fàcilment l'avantatge local a 4 - 2, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 152 Minuto 84 (Gol por la izquierda): El 4 - 3 el va apuntar al seu compte particular Viktor Welbers de Heroes després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Heroes que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Mikhail Kondrin, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 237 Minuto 22 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Pol Pons va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Quim Llucià va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 261 Minuto 43 (Ocasión por el centro): En Zois Doukakos al minut 43 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 215 Minuto 73 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Zois Doukakos que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Kostas Salisci de Heroes va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.