Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sukuna F.C. (1332578) - GaliciaTeam (124188) » 628558680: T57/J8/VI

Liga 628558680 Información oficial sobre el partido 628558680 en Hattrick

22.09.2018 14:00:00
Liga: Temporada 57 / Jornada 8 / VI.256 (14574)

Rotella FC Alineación oficial del equipo 'Rotella FC' en el partido 0 - 3 GaliciaTeam Alineación oficial del equipo 'GaliciaTeam' en el partido
0 - 1 Sándor Szépi (48')
0 - 2 Spencer Muntz (59')
0 - 3 François Maurin (67')
Rotella FC Alineación oficial del equipo 'Rotella FC' en el partido 0 - 3 GaliciaTeam Alineación oficial del equipo 'GaliciaTeam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Rotella FC Alineación oficial del equipo 'Rotella FC' en el partido 1 - 1 GaliciaTeam Alineación oficial del equipo 'GaliciaTeam' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.88Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
30,5 % 37,3 % 32,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rotella FC

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 22 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Rotella va anar a parar a la dreta de l'atac on en Dominique Van Poucke, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 241 Minuto 37 (Ocasión de contra por el centro): En Jere Lehtimäki va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 242 Minuto 57 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 57 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Jere Lehtimäki, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

GaliciaTeam

Goles Goles

  • 116 Minuto 48 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Israel Aso va acabar en una passada genial cap al jugador de GaliciaTeam Sándor Szépi, que va marcar el 0 - 1.
  • 181 Minuto 59 (Gol por el centro): Spencer Muntz de GaliciaTeam va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 59. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 67 (Gol por el centro): Al minut 67, François Maurin va augmentar l'avantatge de GaliciaTeam a 0 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 39 (Ocasión de contra por la izquierda): GaliciaTeam van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 39, però el xut de Spencer Muntz des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 282 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Al minut 56 Taras Khatnyuk va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Nestori Tarkki, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 286 Minuto 61 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de GaliciaTeam, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Israel Aso va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Sándor Szépi de GaliciaTeam amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.