Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

stevemashter (434930) - Patatuelas FC (1458815) » 628556623: T57/J12/VI

Liga 628556623 Información oficial sobre el partido 628556623 en Hattrick

20.10.2018 14:00:00
Liga: Temporada 57 / Jornada 12 / VI.219 (14537)

stevemashter Alineación oficial del equipo 'stevemashter' en el partido 3 - 2 PANZER-TEAM Alineación oficial del equipo 'PANZER-TEAM' en el partido
0 - 1 Oliverio Lanzas Tenor (30')
Teodòr Fedelich (37') 1 - 1
Vladimir 'Scarlet Witch' Bustos (70') 2 - 1
Germán Marcos Gómez (75') 3 - 1
3 - 2 Néstor Fino (81')
stevemashter Alineación oficial del equipo 'stevemashter' en el partido 3 - 2 PANZER-TEAM Alineación oficial del equipo 'PANZER-TEAM' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
stevemashter Alineación oficial del equipo 'stevemashter' en el partido 3 - 1 PANZER-TEAM Alineación oficial del equipo 'PANZER-TEAM' en el partido
Tiene un resultado normal 3.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,9 % 0,2 % 4,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

stevemashter

Goles Goles

  • 113 Minuto 37 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al stevemashter una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Teodòr Fedelich, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 37.
  • 141 Minuto 70 (Gol de contra por el centro): stevemashter sabia com jugar al contraatac, i al minut 70, Vladimir 'Scarlet Witch' Bustos va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 2 - 1.
  • 185 Minuto 75 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del PANZER-TEAM. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Germán Marcos Gómez la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del stevemashter es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 3 - 1 arribava al minut 75.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): stevemashter va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 25 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Teodòr Fedelich ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 212 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Xavi Moncusí va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 221 Minuto 39 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Xavi Moncusí va estar a punt d'acabar en gol al minut 39, però el porter visitant Frédéric Miquet va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 57 (Ocasión por el centro): En Ricardo 'QuickSilver' Cadenas del stevemashter ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

PANZER-TEAM

Goles Goles

  • 173 Minuto 30 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Oliverio Lanzas Tenor va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 153 Minuto 81 (Gol por la derecha): PANZER-TEAM van aconseguir el 3 - 2 que retallava diferències al minut 81 quan Néstor Fino sense dificultats va fer passar la pilota per sota el porter després d'una jugada per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 9 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Joaquín Díaz ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.