Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

lospardillos (1435243) - Atletic Can Baro (1371777) » 628556303: T57/J2/VI

Liga 628556303 Información oficial sobre el partido 628556303 en Hattrick

11.08.2018 14:00:00
Liga: Temporada 57 / Jornada 2 / VI.214 (14532)

Venuanito C.F. Alineación oficial del equipo 'Venuanito C.F.' en el partido 2 - 1 Real Abadia Alineación oficial del equipo 'Real Abadia' en el partido
Veselin Kalaydzhiev (19') 1 - 0
1 - 1 Wilfried Eberhart (43')
Enrique Araso (58') 2 - 1
Venuanito C.F. Alineación oficial del equipo 'Venuanito C.F.' en el partido 2 - 1 Real Abadia Alineación oficial del equipo 'Real Abadia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Venuanito C.F. Alineación oficial del equipo 'Venuanito C.F.' en el partido 8 - 0 Real Abadia Alineación oficial del equipo 'Real Abadia' en el partido
Está más tieso que su rival 7.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Venuanito C.F.

Goles Goles

  • 124 Minuto 19 (Gol de penalti): Al minut 19 l'àrbitre va premiar Venuanito amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Veselin Kalaydzhiev va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 1 - 0.
  • 122 Minuto 58 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Venuanito contenien la respiració mentre en Enrique Araso s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 25 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Paco Freixenet no va ser aprofitada per en Bernardino Cana Galindo que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 218 Minuto 42 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Javier Gregorio va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Enrique Araso rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 221 Minuto 47 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Javier Gregorio va estar a punt d'avançar els locals al minut 47 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 207 Minuto 56 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Venuanito va ser a punt de marcar al minut 56, quan el seu jugador Paco Freixenet va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 285 Minuto 69 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Abadia. La jugada d'estratègia del Venuanito per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Óscar Armaño va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Real Abadia

Goles Goles

  • 164 Minuto 43 (Gol de penalti): L'àrbitre es va emportar una escridassada de les bones per part dels aficionats locals quan va assenyalar una pena màxima inexistent a favor de Abadia al minut 43. Wilfried Eberhart va marcar sense problemes, aconseguint així l'empat: 1 - 1

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Es duien 9 minuts de partit jugats quan Wilfried Eberhart va estar a punt de posar per davant a Abadia amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Ignacio Calvo va impedir un gol cantat.