Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Valdemorillo que te pillo (994925) - Barajas Cospeito (313599) » 628552500: T57/J3/VI

Liga 628552500 Información oficial sobre el partido 628552500 en Hattrick

18.08.2018 14:00:00
Liga: Temporada 57 / Jornada 3 / VI.146 (14464)

Lanjaura Alineación oficial del equipo 'Lanjaura' en el partido 2 - 3 Barajas Cospeito Alineación oficial del equipo 'Barajas Cospeito' en el partido
0 - 1 Joakim Sigl (19')
Ramon Tallarda (39') 1 - 1
1 - 2 Manuel Díaz de Pimienta (40')
1 - 3 Joakim Sigl (41')
Julen Lerín Castillo (42') 2 - 3
Lanjaura Alineación oficial del equipo 'Lanjaura' en el partido 2 - 3 Barajas Cospeito Alineación oficial del equipo 'Barajas Cospeito' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Lanjaura Alineación oficial del equipo 'Lanjaura' en el partido 2 - 3 Barajas Cospeito Alineación oficial del equipo 'Barajas Cospeito' en el partido
Tiene un resultado normal 1.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
18,7 % 4,0 % 77,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lanjaura

Goles Goles

  • 113 Minuto 39 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Lanjaura una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Ramon Tallarda, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 39.
  • 102 Minuto 42 (Gol por la izquierda): El rellotge indicava el minut 42 de partit i el marcador es posà 2 - 3 quan en Julen Lerín Castillo, després d'una llarga cursa per la banda esquerra, marcava per a acostar una mica més el Lanjaura a l'empat.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 6 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Julen Lerín Castillo va servir per deixar enrere el gegant Roberto Lorenzani al minut 6, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.
  • 239 Minuto 56 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Francisco Manuel Herreruelo va ridiculitzar a en Roberto Lorenzani amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 211 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Julen Lerín Castillo hauria d'haver estat gol al minut 62 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 239 Minuto 71 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Julen Lerín Castillo va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Roberto Lorenzani per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pol Boquera de Lanjaura es va emportar una amonestació al minut 29 per provocar un rival.

Barajas Cospeito

Goles Goles

  • 171 Minuto 19 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Joakim Sigl que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Cospeito.
  • 185 Minuto 40 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Cospeito van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Manuel Díaz de Pimienta va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 2 pujava al marcador.
  • 181 Minuto 41 (Gol por el centro): Al minut 41, Joakim Sigl va augmentar l'avantatge de Cospeito a 1 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Al minut 73, el Cospeito va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Joakim Sigl s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 281 Minuto 76 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Iker Abaiturriotz després de 76 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Urdintxo Erran va poder desviar-lo a córner.
  • 280 Minuto 77 (Ocasión de falta): Urdintxo Erran va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Roberto Lorenzani que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Joakim Sigl de Cospeito va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.