Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sentimiento Cadista (1339895) - Pickolin United Team (440014) » 628550787: T57/J9/VI

Liga 628550787 Información oficial sobre el partido 628550787 en Hattrick

29.09.2018 14:00:00
Liga: Temporada 57 / Jornada 9 / VI.115 (14433)

Sentimiento Cadista Alineación oficial del equipo 'Sentimiento Cadista' en el partido 3 - 2 Steca Boys Alineación oficial del equipo 'Steca Boys' en el partido
莫 (Mok) 德穎 (Deying) (13') 1 - 0
1 - 1 Rodrigo Danus (33')
Marcin Izmajłowicz (57') 2 - 1
莫 (Mok) 德穎 (Deying) (71') 3 - 1
3 - 2 Christopher Schultheiss (77')
Sentimiento Cadista Alineación oficial del equipo 'Sentimiento Cadista' en el partido 3 - 2 Steca Boys Alineación oficial del equipo 'Steca Boys' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Sentimiento Cadista Alineación oficial del equipo 'Sentimiento Cadista' en el partido 3 - 0 Steca Boys Alineación oficial del equipo 'Steca Boys' en el partido
Tiene un resultado normal 2.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,6 % 0,1 % 1,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sentimiento Cadista

Goles Goles

  • 121 Minuto 13 (Gol por el centro): Cadista va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 13 莫 (Mok) 德穎 (Deying) va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 121 Minuto 57 (Gol por el centro): Marcin Izmajłowicz va donar a Cadista un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 132 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Al minut 71, Cadista va aconseguir el 3 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de 莫 (Mok) 德穎 (Deying), que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Al minut 9 es va veure una gran oportunitat per a Cadista per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Eduardo Coccaro, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 231 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Werner Kopp. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 221 Minuto 34 (Ocasión por el centro): En Brynolf Tellquist va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Cadista se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 232 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): En Wilfredo Guanchez, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Eduardo Coccaro de Cadista amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Steca Boys

Goles Goles

  • 142 Minuto 33 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Rodrigo Danus de Steca va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 1 al marcador.
  • 152 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Steca va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 3 - 2 quan Christopher Schultheiss va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Manuel Pérez Vega de Steca va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.