Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Tegueste (1419885) - Dinamo de Vallekas (1600840) » 628550297: T57/J12/VI

Liga 628550297 Información oficial sobre el partido 628550297 en Hattrick

20.10.2018 14:00:00
Liga: Temporada 57 / Jornada 12 / VI.106 (14424)

FC Tegueste Alineación oficial del equipo 'FC Tegueste' en el partido 2 - 0 ekipo balboino Alineación oficial del equipo 'ekipo balboino' en el partido
Angel Mihaylov (39') 1 - 0
José Rena (41') 2 - 0
FC Tegueste Alineación oficial del equipo 'FC Tegueste' en el partido 2 - 0 ekipo balboino Alineación oficial del equipo 'ekipo balboino' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Tegueste Alineación oficial del equipo 'FC Tegueste' en el partido 1 - 1 ekipo balboino Alineación oficial del equipo 'ekipo balboino' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.96Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
57,7 % 16,9 % 25,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Tegueste

Goles Goles

  • 123 Minuto 39 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 39 gràcies a la jugada de Angel Mihaylov, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 141 Minuto 41 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Tegueste van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 2 - 0 mitjançant en José Rena.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Tegueste per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 34, quan Casildo Porras va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 233 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): En Angel Mihaylov es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Ulises Faena va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): El Tegueste ho intentava per la dreta per mitjà de José Rena, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 239 Minuto 82 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Angel Mihaylov va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Sergio Rigolli per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.
  • 233 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): El jugador local Angel Mihaylov per poc que no incrementa el marcador al minut 84. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Juan Miguel Otero Goyanes va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Diego Rocha de Tegueste va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 73, Angel Mihaylov de Tegueste va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

ekipo balboino

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 35 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Karl Unterhofer ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Al minut 36 de partit, Jorge Morera quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Karl Unterhofer de balboino va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 514 Minuto 80 (Tarjeta roja directa): Al minut 80, Rubén Güarín de balboino va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.