Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tudelano CF (1431793) - Celtic Ourense HC (1601478) » 628543569: T57/J11/V

Liga 628543569 Información oficial sobre el partido 628543569 en Hattrick

13.10.2018 14:00:00
Liga: Temporada 57 / Jornada 11 / V.242 (5757)

Tudelano CF Alineación oficial del equipo 'Tudelano CF' en el partido 1 - 1 Celtic Ourense HC Alineación oficial del equipo 'Celtic Ourense HC' en el partido
0 - 1 Matija Baratović (31')
Ziti Arrinadaaretxaga (65') 1 - 1
Tudelano CF Alineación oficial del equipo 'Tudelano CF' en el partido 1 - 1 Celtic Ourense HC Alineación oficial del equipo 'Celtic Ourense HC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Tudelano CF Alineación oficial del equipo 'Tudelano CF' en el partido 3 - 0 Celtic Ourense HC Alineación oficial del equipo 'Celtic Ourense HC' en el partido
Tiene mala suerte 2.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tudelano CF

Goles Goles

  • 112 Minuto 65 (Gol por la izquierda): Al minut 65, Ziti Arrinadaaretxaga va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Andrea Grassini va estar a punt d'avançar els locals al minut 3 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Narciso Verga va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 222 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Tudelano va estar a punt de posar-se per davant al minut 30 però Manuel Alcocer va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 212 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Al minut 48, Narciso Verga va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 213 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): Ömer Faruk Hasefe de Tudelano va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 50, però no va estar gaire encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Marcial Xesteira de Tudelano va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 514 Minuto 67 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Narciso Verga, el jugador de Tudelano va ser expulsat al minut 67.

Celtic Ourense HC

Goles Goles

  • 140 Minuto 31 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Ourense va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Matija Baratović aconseguint el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 4 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Ourense va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Guy Palmer, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 273 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Louis Meyer va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Alfredo Talvas, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 241 Minuto 49 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Ourense, l'equip va recuperar la pilota al minut 49 i va contraatacar. En Antony Pinto va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 241 Minuto 76 (Ocasión de contra por el centro): En Louis Meyer va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 35, Matija Baratović de Ourense va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.