Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Steelers de Detroit (988903) - dinamo de mi bici (309003) » 628542341: T57/J12/V

Liga 628542341 Información oficial sobre el partido 628542341 en Hattrick

20.10.2018 14:00:00
Liga: Temporada 57 / Jornada 12 / V.220 (5733)

Steelers de Detroit Alineación oficial del equipo 'Steelers de Detroit' en el partido 4 - 1 dinamo de mi bici Alineación oficial del equipo 'dinamo de mi bici' en el partido
Ramón Camoens (18') 1 - 0
Meint Bolhuis (32') 2 - 0
2 - 1 Dominik Niemczyk (33')
Federico Folgons (54') 3 - 1
Ramón Camoens (79') 4 - 1
Steelers de Detroit Alineación oficial del equipo 'Steelers de Detroit' en el partido 4 - 1 dinamo de mi bici Alineación oficial del equipo 'dinamo de mi bici' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Steelers de Detroit Alineación oficial del equipo 'Steelers de Detroit' en el partido 0 - 1 dinamo de mi bici Alineación oficial del equipo 'dinamo de mi bici' en el partido
Tiene mucha potra 0.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
10,3 % 0,7 % 89,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Steelers de Detroit

Goles Goles

  • 142 Minuto 18 (Gol de contra por la izquierda): Ramón Camoens va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 1 - 0 per a Steelers.
  • 141 Minuto 32 (Gol de contra por el centro): El Steelers era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Meint Bolhuis va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 2 - 0 pujava al marcador.
  • 131 Minuto 54 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Steelers va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Federico Folgons progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.
  • 140 Minuto 79 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Steelers el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Ramón Camoens va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 4 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 9 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Steelers va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Ramón Camoens, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 215 Minuto 29 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Guido Treglia va intentar anar-se'n per velocitat al minut 29 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 242 Minuto 81 (Ocasión de contra por la izquierda): El Steelers va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 81, però en Guido Treglia va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 4 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jorge Cusagages de Steelers la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Mattijs Ehrens de Steelers va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

dinamo de mi bici

Goles Goles

  • 154 Minuto 33 (Gol de penalti): Els visitants van reduir diferències des del punt de penal. L'encarregat de posar al marcador el 2 - 1 va ser Dominik Niemczyk. L'entrenador dels locals va sortir de la banqueta i va preguntar amb to prepotent a un periodista "d'on és l'àrbitre?".

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Francisco Pacheco, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 17 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 263 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): El dinamo creava perill des de la dreta al minut 31, però en Ignacy Banaś, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Francisco Pacheco desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 252 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Al minut 78 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Alexander Öhrsten la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de dinamo havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 252 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Alexander Öhrsten ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.