Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Gades City C.F. (1416494) - Murcianos Magicos (1335982) » 628541427: T57/J7/V

Liga 628541427 Información oficial sobre el partido 628541427 en Hattrick

15.09.2018 14:00:00
Liga: Temporada 57 / Jornada 7 / V.204 (5717)

Gades City C.F. Alineación oficial del equipo 'Gades City C.F.' en el partido 4 - 0 Atletico Entrevias Alineación oficial del equipo 'Atletico Entrevias' en el partido
Nikolaos Stamatelakos (22') 1 - 0
Eduardo Martín de Armas (34') 2 - 0
Eduardo Martín de Armas (67') 3 - 0
Arnold Uustal (81') 4 - 0
Gades City C.F. Alineación oficial del equipo 'Gades City C.F.' en el partido 4 - 0 Atletico Entrevias Alineación oficial del equipo 'Atletico Entrevias' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Gades City C.F. Alineación oficial del equipo 'Gades City C.F.' en el partido 8 - 0 Atletico Entrevias Alineación oficial del equipo 'Atletico Entrevias' en el partido
Es un cenizo 7.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gades City C.F.

Goles Goles

  • 185 Minuto 22 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Gades van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Nikolaos Stamatelakos va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 132 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Gades a 2 - 0. Eduardo Martín de Armas va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 133 Minuto 67 (Gol por la derecha): El 3 - 0 va pujar al marcador quan Gades va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Eduardo Martín de Armas des de dins de l'àrea.
  • 106 Minuto 81 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 81 minuts, Arnold Uustal va interceptar una passada que anava dirigida al porter rival i sense tocar la pilota i amb un parell de fintes va marejar al porter, i va acabar marcant amb un magnífic cop de taló, posant el resultat a 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 19 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Gades va estar a punt de marcar quan András Bánföldi va fer una passada impressionant a Nikolaos Stamatelakos, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.
  • 233 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): El jugador local Laurent Hingis per poc que no incrementa el marcador al minut 78. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Alejandro Capurro va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Al minut 87 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Nikolaos Stamatelakos de Gades va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Arnold Uustal.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Eduardo Martín de Armas de Gades va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Atletico Entrevias

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 6 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Luis Gabriel Castro ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 260 Minuto 26 (Ocasión de falta): Amb 26 minuts jugats, els visitants quasi van empatar. Andrea Borghetti va llençar una falta amb molt d'efecte, però la pilota es va estavellar al pal.
  • 219 Minuto 59 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Germán Barrionuevo va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en Andrea Borghetti, però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 10, Joram Corbijn de Entrevias va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Maxim Borovskoy de Entrevias la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.