Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Full and beer (434619) - black Hospy FC (778538) » 628539000: T57/J2/V

Liga 628539000 Información oficial sobre el partido 628539000 en Hattrick

11.08.2018 14:00:00
Liga: Temporada 57 / Jornada 2 / V.161 (5674)

FC.Barcelona Alineación oficial del equipo 'FC.Barcelona' en el partido 4 - 1 Ardirata FC Alineación oficial del equipo 'Ardirata FC' en el partido
Luis Suárez (25') 1 - 0
1 - 1 Eryck Freibier (26')
Neymar Júnior (29') 2 - 1
Neymar Júnior (72') 3 - 1
Sergio Busquets (82') 4 - 1
FC.Barcelona Alineación oficial del equipo 'FC.Barcelona' en el partido 4 - 1 Ardirata FC Alineación oficial del equipo 'Ardirata FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
FC.Barcelona Alineación oficial del equipo 'FC.Barcelona' en el partido 4 - 3 Ardirata FC Alineación oficial del equipo 'Ardirata FC' en el partido
Tiene un resultado normal 3.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
38,6 % 33,4 % 28,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC.Barcelona

Goles Goles

  • 122 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Luis Suárez de Barcelona aconseguir un gol al minut 25 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 123 Minuto 29 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 29 gràcies a la jugada de Neymar Júnior, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 133 Minuto 72 (Gol por la derecha): Amb 72 minuts jugats, en Neymar Júnior va augmentar l'avantatge de Barcelona a 3 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 137 Minuto 82 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 82 una excel·lent centrada de Cesc Fàbregas va arribar a Sergio Busquets, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 4 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 5 (Ocasión por el centro): En Cesc Fàbregas va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Barcelona se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 224 Minuto 21 (Ocasión de penalti): Quan passaven pocs segons del minut 21, el col·legiat va assenyalar un penal força clar. En Neymar Júnior sempre els tira per la dreta i en Jeisson Gomajoa, que ho sabia, va llançar-se just abans que xutés per blocar la pilota sense problemes.
  • 232 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Al minut 81, Jérémy Mathieu gairebé va marcar per a Barcelona des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Ardirata FC

Goles Goles

  • 106 Minuto 26 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Eryck Freibier sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 26 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 1 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Estevo Bringas que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 207 Minuto 33 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Estevo Bringas va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 253 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 77 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Alfred Miąskowski amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.
  • 251 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Al minut 84, Agilbert Gäcke va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.