Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Fulastron F.C. (119180) - Radiohead Freaks Atlético (1415425) » 628538778: T57/J3/V

Liga 628538778 Información oficial sobre el partido 628538778 en Hattrick

18.08.2018 14:00:00
Liga: Temporada 57 / Jornada 3 / V.157 (5670)

Fulastron F.C. Alineación oficial del equipo 'Fulastron F.C.' en el partido 1 - 2 Terrassa FC. Alineación oficial del equipo 'Terrassa FC.' en el partido
0 - 1 Kay Baltz (22')
Martino Chiriacò (59') 1 - 1
1 - 2 Pablo Ruiz (82')
Fulastron F.C. Alineación oficial del equipo 'Fulastron F.C.' en el partido 1 - 2 Terrassa FC. Alineación oficial del equipo 'Terrassa FC.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Fulastron F.C. Alineación oficial del equipo 'Fulastron F.C.' en el partido 5 - 1 Terrassa FC. Alineación oficial del equipo 'Terrassa FC.' en el partido
Es un cenizo 4.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.80Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,3 % 0,1 % 2,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fulastron F.C.

Goles Goles

  • 114 Minuto 59 (Gol de penalti): Després de 59 minuts jugats, el col·legiat va acabar concedint un penal al Fulastron, molt protestat, ja que els jugadors de l'altre equip acusaven Martino Chiriacò de tirar-se a la piscina. Ell mateix, sense fer-ne cas, va transformar la pena màxima en l'empat a 1. El públic estava boig d'alegria!

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 2 (Ocasión evento especial córner peinado): Roland Schust hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Radu Busioc havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 221 Minuto 8 (Ocasión por el centro): En José Luis Gutiérrez de Cossio del Fulastron ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 241 Minuto 12 (Ocasión de contra por el centro): En Roland Schust va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 222 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Fulastron va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 15 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop José Luis Gutiérrez de Cossio ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 20 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Jędrzej Świerczyński va estar a punt d'acabar en gol al minut 20, però el porter visitant Rafael Deu va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 215 Minuto 47 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Aitami Marín Valle va rebre molts aplaudiments. Al minut 47 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 211 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Roland Schust hauria d'haver estat gol al minut 57 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 211 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Al minut 83 el Fulastron va posar setge sobre la defensa central visitant però en José Luis Gutiérrez de Cossio no va estar gens encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Martino Chiriacò de Fulastron va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Terrassa FC.

Goles Goles

  • 138 Minuto 22 (Gol evento especial extremo + rematador): En Pablo Ruiz va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Kay Baltz la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 0 - 1 al marcador.
  • 118 Minuto 82 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 82, el Terrassa va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Pablo Ruiz, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 11 (Ocasión por el centro): Al minut 11 de partit, Kent-Olof Tornlius quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 272 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Es duien 80 minuts de partit jugats quan Kent-Olof Tornlius va estar a punt de posar per davant a Terrassa amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Isaia Segapeli va impedir un gol cantat.
  • 271 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Saül Fornells va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 81, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Isaia Segapeli va aconseguir desviar el seu xut a córner.