Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Bereschit FC (1589735) - Eclipse Fútbol (1336738) » 628534345: T57/J1/V

Liga 628534345 Información oficial sobre el partido 628534345 en Hattrick

04.08.2018 14:00:00
Liga: Temporada 57 / Jornada 1 / V.78 (5591)

Bereschit FC Alineación oficial del equipo 'Bereschit FC' en el partido 1 - 0 Eclipse Fútbol Alineación oficial del equipo 'Eclipse Fútbol' en el partido
José Ricardo Castella (79') 1 - 0
Bereschit FC Alineación oficial del equipo 'Bereschit FC' en el partido 1 - 0 Eclipse Fútbol Alineación oficial del equipo 'Eclipse Fútbol' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Bereschit FC Alineación oficial del equipo 'Bereschit FC' en el partido 2 - 0 Eclipse Fútbol Alineación oficial del equipo 'Eclipse Fútbol' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bereschit FC

Goles Goles

  • 122 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a José Ricardo Castella de Bereschit aconseguir un gol al minut 79 que posava per davant els locals: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Bereschit va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Genís Quintanilla en un 1 contra 1 amb el porter Orkatz Irazabalbeitia, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Philip Joseph! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 29 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de José Ricardo Castella va estar a punt d'acabar en gol al minut 29, però el porter visitant Orkatz Irazabalbeitia va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 33 (Ocasión por el centro): En Miguel Trigueros del Bereschit ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Bereschit va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 69 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop José Ricardo Castella ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Eclipse Fútbol

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 19 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Eclipse va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Ivano Ljuština, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 240 Minuto 70 (Ocasión de contra de falta): Eclipse va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Stoffel Weyens va anar a parar a les mans del porter.