Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

cucabunga (798363) - Chinchón Utd. (1421428) » 628533599: T57/J10/V

Liga 628533599 Información oficial sobre el partido 628533599 en Hattrick

06.10.2018 14:00:00
Liga: Temporada 57 / Jornada 10 / V.64 (5577)

cucabunga Alineación oficial del equipo 'cucabunga' en el partido 2 - 1 Chinchón Utd. Alineación oficial del equipo 'Chinchón Utd.' en el partido
Rüdiger Jarke (28') 1 - 0
Harald Georg Lauricella (40') 2 - 0
2 - 1 Erhan Kayman (62')
cucabunga Alineación oficial del equipo 'cucabunga' en el partido 2 - 1 Chinchón Utd. Alineación oficial del equipo 'Chinchón Utd.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
cucabunga Alineación oficial del equipo 'cucabunga' en el partido 2 - 1 Chinchón Utd. Alineación oficial del equipo 'Chinchón Utd.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.85Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
79,8 % 3,0 % 17,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

cucabunga

Goles Goles

  • 123 Minuto 28 (Gol por la derecha): El jugador Rüdiger Jarke de cucabunga, després de 28 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 106 Minuto 40 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Harald Georg Lauricella sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 40 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 2 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Al minut 36, José Ricardo Rafael Jaramillo gairebé va marcar per a cucabunga des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): El cucabunga ho intentava per la dreta per mitjà de Tamer Abdulhafeeth Al-Haramy, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 233 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): En Lakis Panagiotou es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 60, Lakis Panagiotou de cucabunga va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a José Ricardo Rafael Jaramillo de cucabunga la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Chinchón Utd.

Goles Goles

  • 152 Minuto 62 (Gol por la izquierda): Chinchón va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 2 - 1 quan Erhan Kayman va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 18, quan en Fradique Ferreira Amaral va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 242 Minuto 37 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 37 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Erhan Kayman, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 250 Minuto 41 (Ocasión de falta): En una falta quasi al costat del banderí de córner els jugadors alts de Chinchón van pujar a rematar. Però en Dawid Wąsowski la va tirar directe, molt desviada. La mirada assassina dels seus companys va ser suficient perquè demanés perdó.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Mika Pulkkinen de Chinchón va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.