Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Larvas F.C (123468) - CD Aragón (993815) » 628531941: T57/J2/V

Liga 628531941 Información oficial sobre el partido 628531941 en Hattrick

11.08.2018 14:00:00
Liga: Temporada 57 / Jornada 2 / V.35 (5548)

Larvas F.C Alineación oficial del equipo 'Larvas F.C' en el partido 0 - 1 BSB team Alineación oficial del equipo 'BSB team' en el partido
0 - 1 Eurico Moura Gomes (41')
Larvas F.C Alineación oficial del equipo 'Larvas F.C' en el partido 0 - 1 BSB team Alineación oficial del equipo 'BSB team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Larvas F.C Alineación oficial del equipo 'Larvas F.C' en el partido 1 - 1 BSB team Alineación oficial del equipo 'BSB team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,6 % 13,6 % 61,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Larvas F.C

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 28 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Larvas sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Alejandro Homs, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 28 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 220 Minuto 37 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 37 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Günter Blaes va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 286 Minuto 49 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 49 minuts, el Larvas va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.
  • 218 Minuto 50 (Ocasión evento especial córner peinado): Guerau Corbatera hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Mauro Miró havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 241 Minuto 58 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Larvas va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Lukas Schumlits, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 7, Lukas Schumlits de Larvas va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

BSB team

Goles Goles

  • 173 Minuto 41 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Eurico Moura Gomes va poder marcar tot sol el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Brás Moreira va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 27, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Andrea Demoro va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 273 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): En Manuel Pemartín va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 282 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Al minut 54, el team va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Brás Moreira s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Filiberto Scarone de team va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.