Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

O Rápido do Xunco (1461352) - FC Jacinto Hotdog (1419560) » 628527246: T57/J4/IV

Liga 628527246 Información oficial sobre el partido 628527246 en Hattrick

25.08.2018 14:00:00
Liga: Temporada 57 / Jornada 4 / IV.15 (3438)

O Rápido do Xunco Alineación oficial del equipo 'O Rápido do Xunco' en el partido 2 - 1 FC Jacinto Hotdog Alineación oficial del equipo 'FC Jacinto Hotdog' en el partido
0 - 1 Sergi Camps (29')
José Ramón Goiriz (39') 1 - 1
Carlos Erloeta (76') 2 - 1
O Rápido do Xunco Alineación oficial del equipo 'O Rápido do Xunco' en el partido 2 - 1 FC Jacinto Hotdog Alineación oficial del equipo 'FC Jacinto Hotdog' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
O Rápido do Xunco Alineación oficial del equipo 'O Rápido do Xunco' en el partido 2 - 1 FC Jacinto Hotdog Alineación oficial del equipo 'FC Jacinto Hotdog' en el partido
Tiene un resultado normal 1.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
73,4 % 5,9 % 20,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

O Rápido do Xunco

Goles Goles

  • 113 Minuto 39 (Gol por la derecha): Al minut 39, Rápido aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan José Ramón Goiriz va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 185 Minuto 76 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Rápido van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Carlos Erloeta va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 15 (Ocasión de contra de falta): Rápido va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Vasko Genov va anar a parar a les mans del porter.
  • 221 Minuto 19 (Ocasión por el centro): En Adam Kharlamov va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Rápido se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 235 Minuto 40 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Una jugada intel·ligent, pròpia d'un jugador amb la seva experiència, va permetre a Vasko Genov de disposar d'una bona ocasió, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 221 Minuto 72 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Fardad Hajipour va estar a punt d'acabar en gol al minut 72, però el porter visitant Emil Seress va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 232 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 82 quan Francisco Pascual Pérez de Rápido gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Vasko Genov.

FC Jacinto Hotdog

Goles Goles

  • 185 Minuto 29 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Rápido. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Sergi Camps la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Jacinto es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 1 arribava al minut 29.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Jacinto va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 43, quan Vladislav Gavrilov va quedar-se sol davant el porter Oriol Guerguetiain, però aquest va poder aturar el xut.
  • 272 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Roberto Riaño va marcar al minut 64 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 285 Minuto 75 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Jacinto van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Noel Sotés, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Noel Sotés de Jacinto va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.