Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Vértigo (798603) - Dietistas FC (994247) » 628527033: T57/J7/IV

Liga 628527033 Información oficial sobre el partido 628527033 en Hattrick

15.09.2018 14:00:00
Liga: Temporada 57 / Jornada 7 / IV.11 (3434)

Real Vértigo Alineación oficial del equipo 'Real Vértigo' en el partido 2 - 3 Los charruas celestes Alineación oficial del equipo 'Los charruas celestes' en el partido
0 - 1 Gabriel Montalvo (15')
0 - 2 Zé Manoel Perequê (41')
0 - 3 Juri Tantera (44')
Rafael Sánchez (88') 1 - 3
Gonzalo Aguiló (88') 2 - 3
Real Vértigo Alineación oficial del equipo 'Real Vértigo' en el partido 2 - 3 Los charruas celestes Alineación oficial del equipo 'Los charruas celestes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Real Vértigo Alineación oficial del equipo 'Real Vértigo' en el partido 2 - 0 Los charruas celestes Alineación oficial del equipo 'Los charruas celestes' en el partido
Tiene un resultado normal 2.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Vértigo

Goles Goles

  • 104 Minuto 88 (Gol de penalti): Una descarada estirada de pantalons a la sortida d'un córner, que no va passar desapercebuda per l'àrbitre, va deixar a la vista les vergonyes del jugador que intentava rematar. En Rafael Sánchez va transformar la pena màxima, escurçant el marcador per a Vértigo: 1 a 3 al minut 88.
  • 102 Minuto 88 (Gol por la izquierda): Vértigo va reduir el marcador al minut 88 a 2 - 3 quan Gonzalo Aguiló va rematar una centrada des de l'esquerra amb una mitja tisora que va fer aixecar el públic dels seients.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 14 (Ocasión por el centro): En Moses Angara va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Vértigo se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 211 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Al minut 24 el Vértigo va posar setge sobre la defensa central visitant però en Rafael Sánchez no va estar gens encertat.
  • 235 Minuto 39 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Una jugada intel·ligent, pròpia d'un jugador amb la seva experiència, va permetre a Moses Angara de disposar d'una bona ocasió, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 201 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Moses Angara no va entrar per centímetres.
  • 203 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Vértigo va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Moses Angara va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 285 Minuto 58 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Vértigo van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Vilis Soldāns, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Dirk-Jan Aernaudts de Vértigo es va guanyar la targeta groga merescudament.

Los charruas celestes

Goles Goles

  • 142 Minuto 15 (Gol de contra por la izquierda): En Gabriel Montalvo va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 0 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 106 Minuto 41 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El LCC FC sempre confia amb les genialitats d'en Zé Manoel Perequê; aquest cop va interceptar una passada i va marcar a plaer el 0 - 2.
  • 180 Minuto 44 (Gol de falta): Al minut 44, una falta xutada per Juri Tantera va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 0 - 3 per a LCC FC. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 43 (Tarjeta roja directa): Al minut 43 en Mitch Towers va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.