Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rocky Team (1462479) - Gades CF (487020) » 628526917: T57/J6/IV

Liga 628526917 Información oficial sobre el partido 628526917 en Hattrick

08.09.2018 14:00:00
Liga: Temporada 57 / Jornada 6 / IV.9 (3432)

Rocky Team Alineación oficial del equipo 'Rocky Team' en el partido 3 - 1 Dumondi Alineación oficial del equipo 'Dumondi' en el partido
Pedro Carpiteiro (9') 1 - 0
Julián Mendoza (24') 2 - 0
2 - 1 Simeón Belmonte (30')
Julián Mendoza (65') 3 - 1
Rocky Team Alineación oficial del equipo 'Rocky Team' en el partido 3 - 1 Dumondi Alineación oficial del equipo 'Dumondi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Rocky Team Alineación oficial del equipo 'Rocky Team' en el partido 1 - 1 Dumondi Alineación oficial del equipo 'Dumondi' en el partido
Tiene suerte 1.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
61,1 % 14,2 % 24,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rocky Team

Goles Goles

  • 137 Minuto 9 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 9 una excel·lent centrada de Daniel Doña va arribar a Pedro Carpiteiro, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 1 - 0 al marcador.
  • 137 Minuto 24 (Gol evento especial extremo + rematador): Daniel Doña va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 24 de joc. Julián Mendoza es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 2 - 0. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 131 Minuto 65 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Rocky va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Julián Mendoza progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 38 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Rocky va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Sven Haueslmeier, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 241 Minuto 64 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Rocky va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Rob Arkell va sortir per sobre el travesser.

Dumondi

Goles Goles

  • 185 Minuto 30 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 30 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Dumondi. A fi d'aconseguir el 2 - 1, van tocar-la en curt per tal que Simeón Belmonte xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 4 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Dumondi va ser a punt de marcar al minut 4, quan el seu jugador Simeón Belmonte va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 261 Minuto 10 (Ocasión por el centro): Miguel Ángel Ayza quasi aconsegueix empatar per Dumondi al minut 10, però Gerrit-Jan Bosscher va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 262 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Dumondi va estar a punt d'empatar al 16 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Paco Medina Ruiz que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 263 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): El Dumondi creava perill des de la dreta al minut 37, però en Gerrit-Jan Bosscher, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Paco Medina Ruiz desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 218 Minuto 62 (Ocasión evento especial córner peinado): Carlos Tartas quasi marca en una jugada assajada de córner que Blagovest Vrachanski havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 253 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): En Gerrit-Jan Bosscher va fer una estirada espectacular al minut 72, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Zacaries Chisvert.