Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Athletic Club Castralvo (120867) - RCD Liverpool (1455720) » 627410697: T57/R1

Copa 627410697 Información oficial sobre el partido 627410697 en Hattrick

01.08.2018 12:00:00
Copa: Temporada 57 / Ronda 1

Athletic Club Castralvo Alineación oficial del equipo 'Athletic Club Castralvo' en el partido 3 - 2 Los_ 11 templarios Alineación oficial del equipo 'Los_ 11 templarios' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Athletic Club Castralvo Alineación oficial del equipo 'Athletic Club Castralvo' en el partido 2 - 0 Los_ 11 templarios Alineación oficial del equipo 'Los_ 11 templarios' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,2 % 0,2 % 4,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Athletic Club Castralvo

Goles Goles

  • 115 Minuto 31 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Remond Strating no va poder aturar Cătălin Furdea de Castralvo, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 31 el 1 - 0.
  • 131 Minuto 42 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Castralvo pel centre va donar un gran resultat: el gol de Javián Ibar va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 123 Minuto 96 (Gol por la derecha): El jugador Sergi Aliqués de Castralvo, després de 96 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 3 - 2 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Al minut 43, Llem Ballvé gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Uffe Schmidt va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 285 Minuto 58 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Sergi Aliqués, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 242 Minuto 94 (Ocasión de contra por la izquierda): El Castralvo va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 94, però en Diego Comunero va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Javier Baquio de Castralvo es va guanyar la targeta groga merescudament.

Los_ 11 templarios

Goles Goles

  • 142 Minuto 44 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Turk Jabir El-Fayez de templarios va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 2 - 1 al marcador.
  • 164 Minuto 65 (Gol de penalti): L'àrbitre es va emportar una escridassada de les bones per part dels aficionats locals quan va assenyalar una pena màxima inexistent a favor de templarios al minut 65. Rafa Ortega va marcar sense problemes, aconseguint així l'empat: 2 - 2

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Al minut 40 Khalfan Mousa Al-Dahmany va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Georgi Zlatkov va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 274 Minuto 93 (Ocasión de penalti): L'equip visitant es va veure amb la possibilitat d'avançar-se al marcador gràcies a un penal degut a una sortida desesperada del porter local. Això va succeir al minut 93, aproximadament el número de centímetres que va sortir desviada la pilota!