Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

VIDAL'S F.C. (988498) - Paquitoyole (1366578) » 627410558: T57/R1

Copa 627410558 Información oficial sobre el partido 627410558 en Hattrick

01.08.2018 12:00:00
Copa: Temporada 57 / Ronda 1

VIDAL'S F.C. Alineación oficial del equipo 'VIDAL'S F.C.' en el partido 6 - 5 Peseteros Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Peseteros Futbol Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
VIDAL'S F.C. Alineación oficial del equipo 'VIDAL'S F.C.' en el partido 2 - 0 Peseteros Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Peseteros Futbol Club' en el partido
Tiene mucha potra 2.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

VIDAL'S F.C.

Goles Goles

  • 108 Minuto 77 (Gol evento especial imprevisible (general)): Roy Fernández de VIDALS va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Iván Manso del Toro que va completar la jugada que feia pujar el 1 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): VIDALS va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Walter Wiesinger en un 1 contra 1 amb el porter Jean-Antoine Jeukens, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 213 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 67 minuts, en Iván Manso del Toro no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): En Milenko Kidrič anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 1 per a VIDALS.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Roy Fernández va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 2.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Fabián Fontdemora va xutar fora per a VIDALS, el marcador es va quedar igual: 3 - 2, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): El jugador de VIDALS, David Micović, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 2 al marcador.
  • 059 Minuto 129 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Carlos Obrero xutant per a VIDALS va fer anar la pilota just on la volia, però Jean-Antoine Jeukens, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 058 Minuto 131 (Penalti fallado (nervioso)): Damián García de Luján de VIDALS va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 4 - 4.
  • 059 Minuto 133 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Iván Manso del Toro de VIDALS anava molt fort i col·locat però Jean-Antoine Jeukens no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 4 - 4.
  • 055 Minuto 135 (Penalti marcado (técnico)): A l'hora d'enviar la pilota a un punt determinat, Manuel Sánchez de VIDALS és tot un mestre. El seu penal era impossible d'aturar: 5 - 4.
  • 059 Minuto 137 (Penalti fallado (fuera o parada)): Walter Wiesinger, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Jean-Antoine Jeukens va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de VIDALS i 5 - 5 al marcador.
  • 059 Minuto 139 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de VIDALS Carlos Antonio Morón va intentar enganyar Jean-Antoine Jeukens amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 5 - 5.
  • 056 Minuto 141 (Penalti marcado): El jugador de VIDALS Pedro Imbroda no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Jean-Antoine Jeukens es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 6 - 5.

Peseteros Futbol Club

Goles Goles

  • 185 Minuto 25 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Peseteros van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Aleixo Conforto va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 16 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 16 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Jawad Slaoui, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 241 Minuto 33 (Ocasión de contra por el centro): En Tomas Hartstrand va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 242 Minuto 55 (Ocasión de contra por la izquierda): El Peseteros va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 55, però en Mischa Kerschbaumer va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 272 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Al minut 86, un refús desafortunat de Carlos Obrero, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Jawad Slaoui no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Sascha Sunk de Peseteros va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 34, Mischa Kerschbaumer de Peseteros va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de Peseteros Tomas Hartstrand no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Carlos Obrero es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 2 - 2.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Peseteros Altair Rangel, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Carlos Obrero. El marcador continuava 3 - 2.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Sascha Sunk de Peseteros va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): Mischa Kerschbaumer de Peseteros, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Carlos Obrero en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 3.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): Otto Ohlhall de Peseteros, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Carlos Obrero en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 4.
  • 058 Minuto 132 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Peseteros, Ralf Grootjans, col·locà la pilota just a les mans d'en Carlos Obrero. El marcador: 4 - 4.
  • 058 Minuto 134 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Peseteros, Pantaleón do Carballiño, col·locà la pilota just a les mans d'en Carlos Obrero. El marcador: 4 - 4.
  • 056 Minuto 136 (Penalti marcado): En Martín Junquera Cano anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 5 - 5 per a Peseteros.
  • 058 Minuto 138 (Penalti fallado (nervioso)): Aleixo Conforto de Peseteros va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 5 - 5.
  • 058 Minuto 140 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Jawad Slaoui va xutar fora per a Peseteros, el marcador es va quedar igual: 5 - 5, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 142 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Jean-Antoine Jeukens de Peseteros va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.